MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

5 παραλίες που είναι ιδανικές για μονοήμερες αποδράσεις από την Αθήνα

Μονοήμερες εκδρομές για να κάνετε τις βουτιές σας σε θαυμάσιες παραλίες μια ανάσα από την Αθήνα.

Photo by Fotis Fotopoulos on Unsplash
Photo by Fotis Fotopoulos on Unsplash
Monopoli Team

Έχετε όρεξη να πεταχτείτε κάπου κοντινά για να απολαύσετε βουτιές σε πεντακάθαρα νερά; Ιδού πέντε θαυμάσιες παραλίες που είναι ιδανικές για μια μονοήμερη εκδρομή από την Αθήνα. Με υπέροχα νερά και μοναδικά τοπία, αυτές οι παραλίες είναι ό,τι πρέπει για μια σύντομη καλοκαιρινή απόδραση, ενώ ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Ψάθα, Αττική

Η Ψάθα είναι η ιδανική παραλία της Αττικής για να νιώσετε σαν σε νησί!

Σε απόσταση 65 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, δέκα λεπτά από το Αλεποχώρι, βρίσκεται μία από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής. Αξίζει να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή μέχρι την Ψάθα για να απολαύσετε το μπάνιο σας και τη θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Πυκνά πευκοδάση ολόγυρα, πεντακάθαρα νερά και ψιλό βοτσαλάκι συνθέτουν το σκηνικό σε αυτή την τεράστια παραλία που θυμίζει νησάκι του Αιγαίου. Ταβέρνες και ουζερί πάνω στο κύμα συμπληρώνουν το σκηνικό. Μείνετε μέχρι αργά για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤριήμερο με θέα: Η πρώτη έξοδος στις καλοκαιρινές ταράτσες της Αθήνας12.09.2018

Ηραίο-Λίμνη Βουλιαγμένης, Κορινθία

Σε απόσταση 15 χλμ. από το Λουτράκι, θα βρεις ένα πανέμορφο τοπίο, εκείνο της Λίμνης Βουλιαγμένης (ναι, καλά διαβάσατε, υπάρχει Λίμνη Βουλιαγμένης και στην Κορινθία). Πρόκειται για μια φυσική λιμνοθάλασσα με υπέροχα νερά και αμμώδη παραλία. Κοντά της βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου, όπου τα ερείπια του αρχαίου ναού αφιερωμένου στη θεά Ήρα φτάνουν σχεδόν μέσα στη θάλασσα. Εδώ θα κάνετε τις βουτιές σας σε μια όμορφη μικρή παραλία με υπέροχα νερά μια ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό την Νάξο στην Ικαρία: Το CT Garden στήνει το “δικό του πανηγύρι”12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b