MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Τριήμερο με θέα: Η πρώτη έξοδος στις καλοκαιρινές ταράτσες της Αθήνας

Το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (που για κάποιους είναι και 3ήμερο) εμείς θα το περάσουμε σε αυτές τις αθηναϊκές ταράτσες – και ίσως εκεί να μάς βρουν και τα υπόλοιπα βράδια του καλοκαιριού.

Μαριαλενα Μάλλιου | 03.06.2023

Λόγω καιρού, που – ας μην κρυβόμαστε – μας τα χάλασε λίγο τον τελευταίο μήνα, καθυστερήσαμε λίγο να σας μιλήσουμε για μερικά από τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά spots: τις αγαπημένες ταράτσες της πόλης! Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μπροστά μας, όμως, και τις μετεωρολογικές προβλέψεις να είναι αρκετά ευοίωνες, ετοιμαστείτε να διαβάσετε για τις δικές μας αγαπημένες ταράτσες με ανάλαφρη, καλοκαιρινή και boho διάθεση!

Anglais

Πολύχρωμη, γεμάτη vintage πινελιές και με πολλά λαμπάκια (για τους πιο ρομαντικούς, που τα μετράμε κι αυτά), η ταράτσα του Anglais μας περιμένει από το πρωί για το brunch ή τον καφέ μας, μέχρι αργά το βράδυ, για το βραδινό και το ποτό μας. Το ανάλαφρο vibe της και η δροσερή της ατμόσφαιρα, την κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα roofs του κέντρου ενώ μας φέρνει στο μυαλό άλλες εποχές, πιο όμορφες, πιο ρομαντικές.
Διεύθυνση: Κηρυκείου 6, Αθήνα 10555
Τηλέφωνο: 2155601192

Couleur Locale
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Couleur Locale Athens (@couleurlocaleathens)

Και πάμε σε ακόμα μία ιδιαίτερη ταράτσα και στο rooftop του Couleur Locale. Oldschool αισθητική, πολλά φυτά και μία αύρα παλιάς Αθήνας συντελούν στο να αφήσει το μαγαζί τη δική του ανεξίτηλη πινελιά ανάμεσα στις ταράτσες τις Αθήνας -που, μεταξύ μας, είναι αρκετές και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες. Με all day μενού και αρκετά events να λαμβάνουν χώρα στο μαγαζί, σίγουρα το Couleur Locale αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή και για φέτος το καλοκαίρι!
Διεύθυνση: Νορμανού 3, Αθήνα 10555
Τηλέφωνο: 2167004917

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 αγαπημένες αυλές της Αθήνας για την πρωτομαγιάτική μας βόλτα12.09.2018

Nyx Japanese Rooftop Gastrobar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NYX (@nyxathens)

Και πάμε σε ένα διαφορετικό rooftop και σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ιαπωνικά gastrobar του κέντρο, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και μία δικά του αισθητική. Το Nyx, έχοντας ανοίξει εδώ και κάποια χρόνια στο κέντρο της πόλης, μας έχει κεντρίσει την προσοχή. Ιαπωνική fusion κουζίνα, signature πιάτα και μία elegant αισθητική, προσδίδουν στο Nyx έναν διαφορετικό αέρα από άλλα roofs του κέντρου. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα του μαγαζιού, το βάζουν στη λίστα με τις αγαπημένες μας ταράτσες της Αθήνας. Από τις 6 το απόγευμα, μέχρι και αργά το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το ποτό σας από την ταράτσα του Nyx, μπροστά στο καλοκαιρινό αθηναϊκό ηλιοβασίλεμα.
Διεύθυνση: Ομήρου 19, Αθήνα 10619
Τηλέφωνο: 6981518000

La Gitana
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Gitana (@la_gitana.athens)

Και πάμε στο La Gitana και στο απόλυτο boho vibe, που όλοι μας αναζητούμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Έθνικ στοιχεία, μεγάλα μαξιλάρια, πολλά φωτάκια, ξύλινες κατασκευές, χρωματιστά μαντήλια, κεριά, χαλιά και όλα αυτά με θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Αγαπώντας ιδιαίτερα την boho αισθητική και έχοντάς την άμεσα συνδεδεμένη με το καλοκαίρι, δεν γινόταν να μην ενθουσιαστούμε με τη διαφορετική αύρα του La Gitana, που μας ταξιδεύει από την καρδιά της Αθήνας, σε κάποια μακρινή αμμώδη παραλία. Από τις 8 το βράδυ, μέχρι τα ξημερώματα, μπορούμε να απολαύσουμε το φαγητό και το ποτό μας στο πιο boho roof της πόλης.
Διεύθυνση: Μαρκ. Μουσούρου 1, Αθήνα 11636
Τηλέφωνο: 6945581618

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b