MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Tεκίλα DeLeón: Στα δικαστήρια οι Diageo και Diddy εξαιτίας του… George Clooney

Στα δικαστήρια σέρνει την εταιρεία αλκοολούχων ποτών Diageo o διάσημος ράπερ Sean «Diddy» Combs. Στη μήνυσή του κατηγορεί την εταιρεία ότι δεν υποστήριξε την τεκίλα DeLeón στην οποία είναι συνιδιοκτήτες, σε αντίθεση με την τεκίλα του George Clooney, Casamigos.

Monopoli Team

Όταν ο μεγιστάνας της μουσικής Sean «Diddy» Combs νιώθει «ριγμένος», δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα για να δικαιωθεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο διάσημος ράπερ μήνυσε την Diageo, διεθνή κολοσσό των αλκοολούχων ποτών, επειδή όπως ισχυρίζεται δεν υποστηρίζει όσο πρέπει την DeLeón Tequila, φίρμα στην οποία Diddy και Diageo είναι συνιδιοκτήτες. Στη μήνυσή του μάλιστα, ο σταρ δεν διστάζει να κατηγορήσει την εταιρεία ακόμη και για φυλετικές διακρίσεις, λέγοντας ότι θεωρεί την DeLeón «μαύρο brand».

Diddy και Diageo είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους το 2013 για να εξαγοράσουν την DeLeón, η οποία εκείνη την εποχή δεν ήταν πολύ γνωστή μάρκα, αν και σε ορισμένα μπαρ τα μπουκάλια της πωλούνταν για περισσότερα από 1.000 δολάρια το καθένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOppenheimer: “Ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 17 ετών” η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν12.09.2018

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για να προωθήσουν τη βότκα Cîroc, μια συνεργασία που είδε τις πωλήσεις του brand να εκτοξεύονται. Ο Diddy, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι η DeLeón είχε ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα, εν μέρει χάρη στην έλλειψη επένδυσης από την Diageo.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦρέντρικ Μπάκμαν: 5 must-read βιβλία του συγγραφέα, που αξίζουν μία θέση στη βιβλιοθήκη σας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b