MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Barbie: Το επίσημο trailer είναι εδώ – Υπαρξιακή κρίση, φλατ πατούσες και η Barbie στον πραγματικό κόσμο

«Μια ταινία για όσους αγαπούν τη Barbie, αλλά και όσους μισούν τη Barbie».

Monopoli Team

Μετά τις φανταστικές αφίσες της Barbie, είδαμε τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling σε όλο το “plastic is fantastic” μεγαλείο τους, και τώρα στο νέο (τρίτο) trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, τους βλέπουμε να αφήνουν τη φανταστική τους πόλη, γνωρίζοντας από κοντά τον πραγματικό κόσμο!

Με τη σκηνοθεσία να έχει την υπογραφή της Greta Gerwig, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο. Στην αρχή του επίσημου trailer, ακούγεται το νέο τραγούδι της Dua Lipa, “Dance the Night”, που είναι και το κεντρικό theme της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDua Lipa: Μια μικρή γεύση από το νέο της τραγούδι για την ταινία “Barbie”12.09.2018

Η Barbie και ο Ken θα ζήσουν μια περιπέτεια έξω από τη φανταστική χώρα τους, τη Barbieland και την πλαστική ζωή. Αποφασίζουν να εξερευνήσουν τον σύγχρονο κόσμο, ο οποίος διαφέρει πολύ από αυτό που έχουν συνηθίσει και βρίσκονται σε μπελάδες. Στο Venice Beach της Καλιφόρνια, η Barbie χτυπά έναν άνδρα που την παρενοχλεί και αργότερα μαζί με τον Ken, καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα με φωτογραφία σήμανσης. Στο μεταξύ, ο κόσμος στη Γη τρομάζει με το ότι μια αληθινή Barbie περπατά στους δρόμους του Los Angeles.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

Το ταξίδι στον πραγματικό κόσμο ξεκινά όταν η Barbie βιώνει μια υπαρξιακή κρίση, η οποία ξεκινά όταν ξαφνικά μένει χωρίς τακούνια αλλά και όταν ρωτά την παρέα της αν έχουν σκεφτεί ποτέ τον θάνατο. Τότε η Margot Robbie που την υποδύεται, μπαίνει σε δίλημμα να παραμείνει στη δική της φανταστική πόλη ή να μεταβεί στον πραγματικό κόσμο που απέχει πολύ από τη σφαίρα της φαντασίας της και το όνειρο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b