MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ποιος (και γιατί) έδωσε 22 εκατ. δολάρια για μια πόλη-φάντασμα στην έρημο της Καλιφόρνια;

Ένας μυστηριώδης αγοραστής μόλις έδωσε 22,5 εκατομμύρια δολάρια για μια πόλη-φάντασμα στην έρημο της Καλιφόρνια. Το Eagle Mountain, μια πόλη με 4.000 κατοίκους, εγκαταλείφθηκε ολοκληρωτικά πριν από 40 χρόνια όταν έκλεισε το ορυχείο που λειτουργούσε εκεί.

Monopoli Team

Το Eagle Mountain, μια πόλη-φάντασμα στην έρημο της Καλιφόρνια, που βρίσκεται σε απόσταση 90 λεπτών περίπου από το Palm Springs, μόλις απέκτησε νέο ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με έγγραφα που αποκάλυψε ο ιστότοπος SFGATE, ένας μυστηριώδης αγοραστής αγόρασε το… απέραντο ακίνητο για 22,5 εκατ. δολάρια, στις 17 Απριλίου.

Το μόνο που έγινε γνωστό για τον αγοραστή είναι το όνομα της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης (LLC) Ecology Mountain Holdings, για την οποία δεν αναφέρεται τίποτα άλλο παρά μια επαγγελματική διεύθυνση στην πόλη Cerritos της κομητείας του Λος Άντζελες.

Πωλητής ήταν μια εταιρεία του Οντάριο της Καλιφόρνια με την επωνυμία Eagle Mountain Acquisition LLC. Ένας ανώνυμος υπάλληλος του πρώην ιδιοκτήτη της πόλης ανέφερε στο δημοσίευμα του SFGATE ότι ένα πωλητήριο που είχε αναρτηθεί στην είσοδο του Eagle Mountain υποσχόταν εξόρυξη και εκμετάλλευση ορυκτών προϊόντων ώστε να δελεαστούν πιθανοί αγοραστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Tina Turner ήταν απλά η καλύτερη…12.09.2018

Τα ερείπια της πόλης περιλαμβάνουν μερικές εκατοντάδες εγκαταλειμμένες κατασκευές, οι οποίες είναι πρώην σπίτια, επιχειρήσεις και κοινοτικά κέντρα. Το Eagle Mountain ανήκε παλαιότερα στην εταιρεία Kaiser Steel, όπου περίπου 4.000 κάτοικοι ζούσαν λίγο έξω από το Εθνικό Πάρκο Joshua Tree. Οι περισσότεροι από αυτούς εργάζονταν στο ορυχείο σιδηρομεταλλευμάτων που λειτουργούσε εκεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το μαγικό τραγούδι της «Μικρής γοργόνας»12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b