MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Πρεμιέρες: Το μαγικό τραγούδι της «Μικρής γοργόνας»

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την εβδομάδα 25-31 Μαΐου με μία ματιά!

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Η Μικρή Γοργόνα

Το μεγάλο στοίχημα του καλοκαιριού για την Disney μοιάζει να είναι το live action ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Μικρή γοργόνα», με τον σκηνοθέτη Ρομπ Μάρσαλ να ακολουθεί πιστά την πλοκή του φιλμ του 1989 και την αφροαμερικανίδα Χάλι Μπέιλι να γράφει ιστορία στον ρόλο της Άριελ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μπάσταρδα

Τα αντισυμβατικά και βραβευμένα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης «Μπάσταρδα» του πρωτοεμφανιζόμενου Νίκου Πάστρα φέρνουν μνήμες από την αντιεξουσιαστική «Γλυκιά συμμορία» του Νίκου Νικολαΐδη στη σημερινή εποχή.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Η γαλλική κωμωδία «Απίστευτο κι όμως αληθινό» περιγράφει μια σουρεαλιστική κατάσταση με γερές δόσεις μαύρου χιούμορ αλλά η ευφυής κεντρική ιδέα δεν αναπτύσσεται αποτελεσματικά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μέθοδος Κομπρομάτ

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη δεύτερη γαλλική ταινία της εβδομάδας, την «Μέθοδο Κομπρομάτ» που βασίζεται σε ένα αυθεντικό περιστατικό.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Στα άκρα

Το ισπανικό «Στα άκρα» του πρωτοεμφανιζόμενου Χουάν Ντέιγκο Μπότο έχει δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους: την σταρ Πενέλοπε Κρουζ και τον χαμαιλέοντα  Λουίς Τοσάρ.
Αίθουσες προβολής

Kandahar: Σημείο διαφυγής

Το «Kandahar: Σημείο διαφυγής» είναι η νέα κοινοπραξία του σκηνοθέτη Ρικ Ρόμαν Γουό και του ηθοποιού Τζέραρντ Μπάτλερ μετά από τα “Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε” και “Greenland: Το Τελευταίο Καταφύγιο”.
Αίθουσες προβολής

Η ζωγραφιά του Θεού

Η δεύτερη ελληνική ταινία της εβδομάδας είναι το αισιόδοξο δράμα του Γιάννη Καλογερόπουλου «Η ζωγραφιά του Θεού».
Αίθουσες προβολής

Ο Αθώος

Τέλος ο «Αθώος» του Λουκίνο Βισκόντι είναι η τελευταία ματιά του μέγιστου ιταλού πάνω στην παρακμή της ιταλικής αριστοκρατίας.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b