MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Marili: Στον νέο φούρνο της Κυψέλης τρως χατσαπούρι και αυθεντικές γεωργιανές πίτες

Ο φούρνος της Αγίας Ζώνης σε περιμένει για αυθεντικές γεωργιανές γεύσεις.

Photo credits: Λάμπρος Στοιχειός
Monopoli Team

Είναι 12 το μεσημέρι και ένα μικρό μαγαζί στην Αγίας Ζώνης έχει μία κινητικότητα που δεν σταματά. Περαστικοί σταματούν μπροστά από το Marili, αν και η πινακίδα δεν είναι ακόμα έτοιμη, και δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι αυτό που ψάχνουν. Το Google Maps σε βγάζει στην πόρτα ενός φούρνου, πολύ διαφορετικού από αυτό που ξέρεις και χαμογελαστές γυναίκες σε καλημερίζουν και σε ρωτούν πώς είσαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Παρίσι στην Αθήνα: Σε αυτές τις διευθύνσεις γνωρίζουν καλά την τέχνη του κρουασάν12.09.2018

Ο γεωργιανός φούρνος της Κυψέλης άνοιξε πριν από έναν μήνα και κάτι, αλλά ο κόσμος τον έχει ήδη ανακαλύψει. «Είχαμε κανονίσει να πάμε στη Γεωργία, αλλά μάς ακύρωσαν την πτήση. Ε, και ήρθαμε εδώ να φάμε κάτι αυθεντικό», λέει ένα ζευγάρι στη Νάτια, την ιδιοκτήτρια, που μπαίνει διστακτικά. «Ήρθατε στο σωστό μέρος», τους λέει.

«Πώς εξηγείς αυτόν τον χαμό που γίνεται;» ρωτώ τη Νάτια. «Ασχολούμαι 20 χρόνια με την εστίαση και έχω δουλέψει σε πολλά εστιατόρια. Είχα και το δικό μου μεζεδοπωλείο στο Μεταξουργείο, και όταν ήρθα να μείνω στην Κυψέλη, ήξερα ότι θα ανοίξω κάτι στην Αγίας Ζώνης, η οποία πλέον είναι γεμάτη κόσμο και μαγαζιά. Είναι γειτονιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕξάρχεια: Πάμε μία βόλτα στα πιο όμορφα εξαρχειώτικα στέκια;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b