MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Από Σκιάθο μέχρι Σκόπελο: Αυτές είναι οι πιο όμορφες παραλίες των Σποράδων

Οι τοπ παραλίες σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και Σκύρο για ατελείωτη χαλάρωση στον γαλαζοπράσινο παράδεισο των Σποράδων.

Σκιάθος, Photo by Nick Karvounis on Unsplash
Σκιάθος, Photo by Nick Karvounis on Unsplash
Monopoli Team

Ο μοναδικός συνδυασμός πλούσιας βλάστησης και γαλαζοπράσινων νερών κάνει τις Σποράδες έναν αληθινό παράδεισο. Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος και Σκύρος έχουν αμέτρητες, υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα, που υπόσχονται να σας χαρίσουν ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές. Αν έπρεπε, όμως, να διαλέξουμε τις αγαπημένες μας, αυτές που δεν πρέπει να χάσει κανείς με τίποτα, τότε θα διαλέγαμε αυτές.

Κουκουναριές, Σκιάθος
Photo by Ondrej Bocek on Unsplash

Photo by Ondrej Bocek on Unsplash

Η παραλία Κουκουναριές στο νοτιοδυτικό άκρο της Σκιάθου – γνωστή και με το όνομα «Χρυσή Άμμος» – είναι η πιο διάσημη του νησιού. Εκτός από τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά και τη χρυσαφένια άμμο, η παραλία φημίζεται και για το πυκνό δάσος των Κουκουναριών που σταματάει λίγα μέτρα από τη θάλασσα και τον υδροβιότοπο της Στροφιλιάς. Η παραλία είναι καλά οργανωμένη, ενώ στην περιοχή θα βρείτε πλήθος καταλυμάτων, καθώς και πολλές ταβέρνες και καφέ. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα θαλάσσια σπορ για τους λάτρεις της αδρεναλίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιεθνής Ημέρα Μουσείων: Εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο σε 13 αθηναϊκά μουσεία12.09.2018

Λαλάρια, Σκιάθος
Photo by Tomas Eidsvold on Unsplash

Photo by Tomas Eidsvold on Unsplash

Για πολλούς τα Λαλάρια, στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, είναι η ομορφότερη παραλία της Σκιάθου, αλλά και μία από τις ωραιότερες της Ελλάδας. Ολόλευκοι, απόκρημνοι βράχοι ορθώνονται επιβλητικοί πάνω από τη θάλασσα, ενώ η παραλία είναι στρωμένη με ολοστρόγγυλα, λεία λευκά βότσαλα, τα λεγόμενα «λαλάρια». Η πασίγνωστη Τρύπια Πέτρα στέκει πάντα εκεί, φρουρός και ιδανικό φόντο για φωτογραφίες. Στα Λαλάρια μπορείτε να φτάσετε μόνο μέσω θάλασσας με καραβάκια που αναχωρούν από το λιμάνι της Σκιάθου (ή με δικό σας σκάφος). Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, γι΄αυτό καλό είναι να έχετε μαζί σας προμήθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b