MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του “Rust” με τον Άλεκ Μπάλντουιν

Το γουέστερν διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1880, στο Κάνσας με τον Μπάλντουιν να υποδύεται τον διαβόητο παράνομο Χάρλαντ Ραστ ο οποίος σώζει τον 13χρονο εγγονό του από απαγχονισμό.

Monopoli Team

Ο Aλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του «Rust», τρεις εβδομάδες μετά την απόσυρση των κατηγοριών εναντίον του για τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins), ολοκληρώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»: Ο Άλεκ Μπάλντουιν στην πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στο πλατό12.09.2018

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα μαζί με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του Πάτρικ Σκοτ ΜακΝτέρμοτ (Patrick Scott McDermott). Και οι δύο έδειχναν χαρούμενοι σε ένα μαγευτικό σκηνικό. «Τελευταία μέρα στο πλατό του RUST με αυτόν τον τύπο». Ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας αξιαγάπητος νέος με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Την αγάπη μου.», έγραψε ο Μπάλντουιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧόλιγουντ: Ένας ακόμη εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, αυτή τη φορά στα γυρίσματα του «Ιντιάνα Τζόουνς 5»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b