MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για έναν τετράωρο ύπνο «στον αέρα»; Αεροπορική θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα

Η Air New Zealand θα προσφέρει σύντομα στους πελάτες της τη δυνατότητα να κοιμηθούν σε καμπίνες με κρεβάτια, εν μέσω πτήσης, έναντι πληρωμής και μόνο για τέσσερις ώρες.

Πηγή: Air New Zealand
Monopoli Team

Γι’ αυτή τη νέα και εντελώς πρωτότυπη δυνατότητα που θα προσφέρει σύντομα η αεροπορική εταιρεία Air New Zealand, οι πελάτες θα καταβάλλουν 400 – 600 νεοζηλανδέζικα δολάρια (περίπου 230 με 350 ευρώ) για να βρεθούν για τέσσερις ώρες σε καμπίνα χωρητικότητας έξι ατόμων και να απολαύσουν έναν ύπνο σε κουκέτα, εν μέσω πτήσης.

Η αεροπορική εταιρεία παρουσίασε το πρωτότυπο σχεδιασμό των κουκετών που πρόκειται να βάλει εντός των καμπινών των αεροπλάνων, ωστόσο οι κρατήσεις θα γίνονται δεκτές από τον Σεπτέμβριο του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPokemon Air: Aπό τον Ιούνιο θα μπορείτε να πετάξετε με την αεροπορική γραμμή του Pikachu12.09.2018

Τα κρεβάτια θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση το ένα με το άλλο, αλλά θα προσφέρουν στον επιβάτη πλήρη ιδιωτικότητα με την παροχή κουρτίνας ανάμεσά τους. Κάθε κρεβάτι θα διαθέτει μαξιλάρι, σεντόνια και κουβέρτα, τα οποία θα αλλάζουν μετά από κάθε χρήση. Στο τέλος κάθε «συνεδρίας», όπως την αποκαλεί η ίδια η εταιρεία, θα ανάβουν απαλά φώτα και το πλήρωμα θα ξυπνά ευγενικά τους επιβάτες.

Οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο για μία συνεδρία ανά πτήση και κάθε κρεβάτι θα μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα άτομο τη φορά.

Η Leanne Geraghty, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της Air New Zealand, δήλωσε ότι αυτές οι «κάψουλες ύπνου» αποτελούν ακόμη ένα παράδειγμα για το πώς η αεροπορική «διευρύνει τα όρια του εφικτού». «Ακόμα επεξεργαζόμαστε τις ακριβείς λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργεί η διαδικασία κράτησης και δεν έχουμε ακόμη καθορίσει την τελική τιμή. Σε αυτό το στάδιο υπολογίζουμε γύρω στα 400 με 600 δολάρια για ένα τετράωρο», εξήγησε.

Η δυνατότητα αυτή θα κάνει το ντεμπούτο της σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της αεροπορικής, με έναρξη από τα δρομολόγια Όκλαντ προς Νέα Υόρκη και Όκλαντ προς Σικάγο, που έχουν διάρκεια 15 ώρες.

Οι καμπίνες θα ενσωματωθούν στα οκτώ νέα αεροσκάφη Boeing 787-9 Dreamliners της αεροπορικής εταιρείας Air New Zealand, τα οποία πρόκειται να φτάσουν στη χώρα από το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιβατικό αεροπλάνο που πετάει με 9 φορές την ταχύτητα του ήχου φτιάχνουν οι ΗΠΑ12.09.2018

Με πληροφορίες από Guardian.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b