MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Pokemon Air: Aπό τον Ιούνιο θα μπορείτε να πετάξετε με την αεροπορική γραμμή του Pikachu

Το Pokémon και η All Nippon Airways συνεργάζονται ξανά για να σχεδιάσουν ένα Boeing 787-9 Dreamliner με το διάσημο anime, επτά χρόνια μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

Monopoli Team

Επτά χρόνια χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας μεταξύ της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρείας All Nippon Airways και της Pokémon Company, οι δύο εταιρείες ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός νέου αεροπλάνου, του Boeing 787-9 Dreamliner, που θα ονομάζεται «Pikachu Jet NH».

Το νέο αεροπλάνο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Pokémon Air Adventures των συνεργασιών μεταξύ διαφόρων αεροπορικών εταιρειών και του Pokémon franchise. Η συνεργασία μεταξύ της All Nippon Airways και της Pokémon Company δεν είναι καινούργια, καθώς το 1998 παρουσιάστηκαν δύο διαφημιστικά αεροσκάφη Pokémon, μετά την κυκλοφορία της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του franchise, με τίτλο Pokémon: Mewtwo Strikes Back. Κάθε αεροπλάνο ήταν βαμμένο με τους 151 χαρακτήρες Pokémon.

Το νέο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας έχει προγραμματιστεί να πετάξει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου 2023, ενώ οι διεθνείς πτήσεις προς Τόκιο, Νέο Δελχί, Νοτιοανατολική Ασία, Βανκούβερ, Σίδνεϊ και Χονολουλού, καθώς και οι πτήσεις εσωτερικού θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2023.

Στο εξωτερικό μέρος του νέου αεροσκάφους βλέπουμε μερικά Pokemon νέας γενιάς, όπως τo Rayquaza και το Latios, ενώ φυσικά δε λείπει και ο Pikachu. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό μέρος, το οποίο είναι διακοσμημένο με θεματική από τις περιπέτειες των Pokemon.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSchool of Rock: Ο Jack Black ετοιμάζει reunion για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b