MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

4 ελληνικοί προορισμοί στους καλύτερους του κόσμου για γραφικές διαδρομές με αυτοκίνητο

Στους 20 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για γραφικά ταξίδια με αυτοκίνητο συγκαταλέγονται τέσσερις ελληνικοί προορισμοί, σύμφωνα με έρευνα του DiscoverCars.com.

Monopoli Team

Η ιστοσελίδα ενοικίασης αυτοκινήτων DiscoverCars.com ρώτησε περισσότερους από 150.000 ταξιδιώτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη για τις εμπειρίες τους και έφτιαξε μια λίστα με τους 20 καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως για γραφικές διαδρομές με αυτοκίνητο. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 προορισμοί στην ηπειρωτική Ελλάδα για διακοπές σαν σε νησί12.09.2018

Ανάμεσα στις ομορφότερες περιοχές του κόσμου για οδήγηση βρίσκονται και τέσσερις ελληνικοί προορισμοί. Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα βρέθηκε στην πέμπτη θέση, ενώ ακολουθούν η Κεφαλονιά στην όγδοη θέση, η Κως στην 14η θέση και η Ζάκυνθος στην 19η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 καλύτεροι προορισμοί στον κόσμο για ψηφιακή αποτοξίνωση – Η θέση της Αθήνας12.09.2018

Για την Καλαμάτα, η οποία συγκέντρωσε βαθμολογία 9,1/10, το DiscoverCars.com αναφέρει ότι η όμορφη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας έχει πολλά να προσφέρει στους ταξιδιώτες και αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για θαυμάσιες διαδρομές με το αυτοκίνητο. Κοντά στην πόλη, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν εντυπωσιακά ορεινά τοπία, γραφικά παραθαλάσσια χωριά και σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους όπως την Αρχαία Μεσσήνη, η οποία απέχει περίπου 30 χλμ. από την Καλαμάτα.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b