MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

5 προορισμοί στην ηπειρωτική Ελλάδα για διακοπές σαν σε νησί

Από την Ήπειρο μέχρι την Πελοπόννησο, συγκεντρώσαμε πέντε υπέροχους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας που θα σας κάνουν να… απιστήσετε στα νησιά.

Photo by Miltiadis Fragkidis on Unsplash
Photo by Miltiadis Fragkidis on Unsplash
Monopoli Team

Τι θα λέγατε για μια θαλασσινή απόδραση χωρίς να μπείτε ούτε για ένα λεπτό σε καράβι; Η ηπειρωτική Ελλάδα είναι γεμάτη με γραφικά παραθαλάσσια μέρη και εντυπωσιακές παραλίες που μπορούν να σας χαρίσουν ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές. Από την Ήπειρο μέχρι την Πελοπόννησο, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε προορισμούς που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε σε νησί.

Πάργα

Photo by Miltiadis Fragkidis on Unsplash

Σε απόσταση 60 χλμ. από την Πρέβεζα, η Πάργα είναι μία πανέμορφη χρωματιστή πόλη, που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από ένα νησί. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο μυχό γραφικού όρμου, όπου κουρνιάζει το κατάφυτο νησάκι της Παναγιάς, προστατευμένη κάτω από τη σκιά του ενετικού της κάστρου, η φημισμένη ναυτική πολιτεία θα σας κλέψει σίγουρα την καρδιά. Κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη με την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και ανηφορίστε στο ενετικό κάστρο για να απολαύσετε την υπέροχη θέα στο Ιόνιο. Δυνατό χαρτί της Πάργας είναι οι εντυπωσιακές παραλίες της. Ο Βάλτος, ο Λύχνος και το Σαρακήνικο, σας περιμένουν για δροσιστικές βουτιές. Αξίζει να βάλετε στο πρόγραμμά σας μια επίσκεψη στο σπουδαιότερο νεκρομαντείο της αρχαιότητας, το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, που βρίσκεται περίπου 20 χλμ. από την Πάργα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Ρωμαίος και Ιουλιέττα» στο Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Σύβοτα

Οι καταπράσινοι λόφοι, τα γαλαζοπράσινα νερά και τα διάσπαρτα νησάκια στην υπέροχη θάλασσα συνθέτουν ένα τοπίο εξωτικής ομορφιάς στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάιο12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b