MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Τρομερά λευκό το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ»: Η σταρ του Bridgerton εξηγεί το σχόλιό της για τη στέψη που προκάλεσε αντιδράσεις

Η πρωταγωνίστρια του “Bridgerton”, Adjoa Andoh, ξεκαθάρισε τη σκέψη της σχετικά με την έλλειψη ποικιλομορφίας που, σύμφωνα με την ίδια, ήταν ιδιαίτερα ορατή στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Πηγή: Netflix
Monopoli Team

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στέφθηκαν επίσημα το Σάββατο (6 Μαΐου) μπροστά σε ένα κοινό 18,8 εκατομμυρίων στο διαδίκτυο, την τηλεόραση, αλλά και με φυσική παρουσία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Εκείνη την ημέρα, η ηθοποιός Adjoa Andoh, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την ερμηνεία της Lady Danbury στη σειρά “Bridgerton”, βρέθηκε καλεσμένη κατά τη διάρκεια της κάλυψης της στέψης του Καρόλου στο ITV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτέψη Καρόλου: Μεγαλύτερη τηλεθέαση είχε η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ12.09.2018

Η ηθοποιός δεν δίστασε να σχολιάσει τη στιγμή που ο Κάρολος και η Καμίλα εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσουν το παρευρισκόμενο κοινό μαζί με την οικογένειά τους. «Έχουμε περάσει από την πλούσια ποικιλομορφία του Αβαείου σε ένα τρομερά λευκό μπαλκόνι», σχολίασε χαρακτηριστικά σε μια συνομιλία της με τους παρουσιαστές Tom Bradby και Julie Etchingham.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από αυτό. Κοιτάζω επίσης αυτές τις νεότερες γενιές και σκέφτομαι: Ποιες είναι οι αποχρώσεις στις οποίες θα κατοικήσουν όταν μεγαλώσουν;».

Μετά από αυτό το σχόλιο της Andoh, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι η ηθοποιός έκανε απλώς μια τεκμηριωμένη παρατήρηση, ωστόσο δεν έλειψαν και οι έντονες αντιδράσεις που έκαναν λόγο για «ρατσιστικά, διχαστικά και γελοία σχόλια» εκ μέρους της. Μάλιστα, τα σχόλιά της οδήγησαν σε περισσότερες από 50 καταγγελίες στην Ofcom!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒόλτες στο Λονδίνο με τη βασιλική «Άμαξα της Στέψης» λανσάρει η Uber12.09.2018

Μετά το γεγονός αυτό και κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην πρωινή εκπομπή του BBC Radio 4 το πρωί της Κυριακής (7 Μαΐου), η Andoh παραδέχθηκε πως ενδεχομένως να ενόχλησαν τα σχόλιά της. Συγκεκριμένα, η σταρ του Netflix επέμεινε ότι «δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν», αφού πυροδότησε αντιδράσεις εν μέσω της στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα.«Μιλούσα για τη μέρα και για το πόσο υπέροχη ήταν και μετά κοίταξα το μπαλκόνι στο τέλος και ξαφνικά είπα ‘Ω, είναι τόσο λευκό!’ γιατί η μέρα ήταν τόσο μπερδεμένη», εξήγησε.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στην Indipendent, η ηθοποιός – της οποίας ο πατέρας είναι από τη Γκάνα – μοιράστηκε τις δοκιμασίες που πέρασε μεγαλώνοντας σε μια μαύρη οικογένεια στο Cotswolds τη δεκαετία του ’60 και του ’70, ενώ στον Guardian, δήλωσε ότι θα «συνεχίσει να γιορτάζει τον Βασιλιά» κατά τη διάρκεια «μιας τέτοιας συναρπαστικής στιγμής στην ιστορία μας».

Με πληροφορίες από Indipendent. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b