MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βόλτες στο Λονδίνο με τη βασιλική «Άμαξα της Στέψης» λανσάρει η Uber

Μια πολυτελής άμαξα της Uber αναλαμβάνει να σας κάνει βόλτες σε ένα κεντρικό πάρκο του Λονδίνου προς τιμήν της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’. Η βασιλική Conation Carriage θα είναι διαθέσιμη στις 3, 4 και 5 Μαΐου στο πάρκο Dulwich της βρετανικής πρωτεύουσας.

Monopoli Team

Φαίνεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ δεν θα είναι ο μόνος που θα διασχίσει το Λονδίνο μέσα σε μια πολυτελή άμαξα αυτήν την εβδομάδα, καθώς με αφορμή τη στέψη του Άγγλου μονάρχη στις 6 Μαΐου, η Uber λάνσαρε την «Άμαξα της Στέψης» (Conation Carriage).

Η απαστράπτουσα κλασική ιππάμαξα θα είναι διαθέσιμη μεταξύ 1 και 4 μ.μ. στις 3, 4 και 5 Μαΐου για εκδρομές στο πάρκο Dulwich των 76 στρεμμάτων της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το αναπάντεχο λανσάρισμα έρχεται μετά από έρευνα του γίγαντα της μετακίνησης, η οποία έδειξε ότι σχεδόν οι μισοί Βρετανοί (48%) δήλωσαν ότι θα ήθελαν να ζήσουν το μεγαλείο της μετακίνησης με μια άμαξας με άλογα. Αν και ήδη υπάρχουν εταιρείες που εκτελούν βόλτες με άμαξα σε όλο το Λονδίνο, δεν φαίνεται να προσφέρουν τόση μεγαλοπρέπεια όσο αυτή της Uber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣκωτία: Επιστήμονες βρήκαν μυστηριώδη σημάδια στον «Λίθο του Πεπρωμένου», λίγο πριν τη στέψη του Καρόλου12.09.2018

Είναι γνωστό ότι οι άμαξες χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες στη Βρετανία για τη μεταφορά μελών της βασιλικής οικογένειας σε ειδικές περιστάσεις και παραμένουν σύμβολο της αριστοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌντρεϊ Χέπμπορν: Η θλίψη πίσω από την “τέλεια” εικόνα της σταρ12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b