MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Dune 2: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer με Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux

Warner Bros. και Legendary μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του “Dune”.

Monopoli Team

Warner Bros. και Legendary μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του “Dune”.

Στην πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve, που κυκλοφόρησε το 2021, ο Paul Atreides του Timothée Chalamet έφυγε για τον πλανήτη Arrakis, τον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και του λαού του, όσο ξεσπούν διαμάχες από επικίνδυνες δυνάμεις.

Η ταινία, που βασίζεται στο διάσημο μυθιστόρημα του Frank Herbert, ήταν υποψήφια για 10 Όσκαρ, κερδίζοντας έξι από αυτά.

Στο sequel θα δούμε τον Atreides να συνεργάζεται με την Chani (Zendaya) και τον λαό των Fremen για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, όσο προσπαθεί να ισορροπήσει το μέλλον του κόσμου με τα συναισθήματά του για την Chani.

Το trailer δείχνει τον Paul Atreides να καβαλάει ένα τεράστιο αμμοσκώληκα στην έρημο του Arrakis, όσο η Chani και οι Fremento τον ενθαρρύνουν. Βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά τον Austin Butler στον ρόλο του Feyd Rautha Harkonnen, τον ανηψιό του Baron Harkonnen, αλλά και την Florence Pugh ως Princess Irulen, κόρη του Αυτοκράτορα Shaddam IV (Christopher Walken).

Το trailer υπονοεί και έναν επερχόμενο πόλεμο, με τον Paul, τώρα με μπλε μάτια χάρη στο μυστικό ναρκωτικό των Fremen, να οδηγεί έναν ολόκληρο στρατό. Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Chalamet στο CinemaCon, πριν από μία εβδομάδα κατά την αποκλειστική πρεμιέρα του Dune 2 στους παρευρισκόμενους: “Στην πρώτη ταινία ο Paul Atreides είναι μαθητής. Τώρα τον βλέπουμε να γίνεται πραγματικός ηγέτης”.

Στο “Dune: Part 2” θα δούμε επίσης την Léa Seydoux ως Lady Margot, την Souheila Yacoub ως πολεμίστρια των Fremen warrior και τον Tim Blake Nelson. Στο καστ μαζί με τους Chalamet και Zendaya επιστρέφουν οι Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling και Stephen McKinley Henderson.

Το sequel θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Denis Villeneuve, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον John Spaihts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Φύλακες του Γαλαξία και της πραγματικής φιλίας12.09.2018

Το “Dune – Μέρος 2ο” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b