MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: Φύλακες του Γαλαξία και της πραγματικής φιλίας

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 4 Μαϊου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Οι φύλακες του Γαλαξία 3

Ασυνήθιστο και άκρως συναισθηματικό το κλείσιμο της τριλογίας του μαρβελικού saga «Οι φύλακες του Γαλαξία 3» είναι ένα μπλοκμπάστερ που δεν απαρνιέται τις βασικές αρχές του (θέαμα, εφέ, δράση και χιούμορ στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά επιχειρεί επιτυχώς να διατυπώσει και μερικές παραπάνω ιδέες γύρω από την εξέλιξη των ηρώων και την φιλία που τους ενώνει.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Έμμονες ώρες στον τόπο της πραγματικότητας

Το ντοκιμαντέρ «Έμμονες ώρες στον τόπο της πραγματικότητας» της Ρέας Βαλντέν δίνει τον αποκλειστικό λόγο στην πρωτοπόρο του ελληνικού φεμινιστικού avant-garde σινεμά Αντουανέττα Αγγελίδη κι εκείνη ξεδιπλώνει ένα κουβάρι αφοπλιστικών εξομολογήσεων γύρω από την τέχνη και τη ζωή της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Saison morte

Η δεύτερη ελληνική ταινία της εβδομάδας είναι το αστυνομικό θρίλερ «Saison morte», σκηνοθετικό ντεμπούτο του Θανάση Τότσικα που γυρίστηκε αποκλειστικά στην Μήλο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η Βαλέρια παντρεύεται

Το βραβευμένο στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ισραηλινο-ουκρανικό δράμα «Η Βαλέρια παντρεύεται» καταπιάνεται με το επίκαιρο κοινωνικό θέμα των νυφών του διαδικτύου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάιο12.09.2018

Ταξίδι στα Κύθηρα

Η επανέκδοση της εβδομάδας είναι το πολυβραβευμένο πολιτικό δράμα του Θόδωρου Αγγελόπουλου «Ταξίδι στα Κύθηρα» (με την μοναδική συνύπαρξη των Μάνου Κατράκη και Διονύση Παπαγιαννόπουλου) που μάγεψε το φεστιβάλ Καννών του 1984.
Αίθουσες προβολής

Απλώς υπέροχη

Τέλος, το νορβηγικό animation «Απλώς υπέροχη» του Ράσμους Σίβεντσεν μιλάει για τις υπερδυνάμεις μιας διαφορετικής οικογένειας.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Φως της Ελπίδας: Η πρωτότυπη σειρά για τη γυναίκα που έσωσε την οικογένεια της Άννα Φρανκ, στο Disney+12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b