MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Jameela Jamil κατηγορεί το Met Gala για «επιλεκτικό cancel culture»

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός και ακτιβίστρια Jameela Jamil εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της για τη φετινή διοργάνωση του Met Gala, που ήταν αφιερωμένη στον Karl Lagerfeld.

Πηγή: Instagram
Monopoli Team

Λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή του ετήσιου Met Gala, η 37χρονη ηθοποιός του The Good Place, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της  λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να εκφράσει τη γνώμη της σχετικά με την κουλτούρα της διοργάνωσης, αλλά και την επιλογή του Karl Lagerfeld ως τιμώμενου προσώπου για φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala 2023: Εντυπωσίασαν Jared Leto και Doja Cat με κοστούμια – φόρο τιμής στη… γάτα του Karl Lagerfeld12.09.2018

«Χθες το βράδυ το Χόλιγουντ και η μόδα «σίγησαν» όταν πολλές διάσημες φεμινίστριες επέλεξαν να τιμήσουν στο υψηλότερο επίπεδο, έναν άνδρα που ήταν τόσο δημόσια σκληρός με τις γυναίκες, τους χοντρούς ανθρώπους, τους μετανάστες και τους επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης», έγραψε χαρακτηριστικά η Jamil. «Και όλα τα γυναικεία έντυπα και οι fans στο διαδίκτυο, επέλεξαν να το αγνοήσουν αυτό με χαρά».

Η ανάρτηση αυτή της ηθοποιού και ακτιβίστριας ήρθε αφότου η ίδια μοιράστηκε για πρώτη φορά την αποδοκιμασία της για την εκδήλωση όταν οι διοργανωτές του ετήσιου Met Gala ανακοίνωσαν το φετινό θέμα: «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», τον Σεπτέμβριο.

Και συνέχισε στη νέα της ανάρτηση λέγοντας: «Κανείς δεν έχει τέλεια ηθική, τουλάχιστον εγώ όχι, αλλά Χριστέ μου, είχαμε έναν χρόνο για να το διορθώσουμε αυτό εδώ, και να μην απονείμουμε την υψηλότερη δυνατή τιμή σε έναν γνωστό μεγαλομανή… και όλοι αποφάσισαν ξαφνικά πως μπορούμε να διαχωρίσουμε την τέχνη από τον καλλιτέχνη όταν αυτό είναι *βολικό*. Και είναι ένας κανόνας για εμάς και ένας άλλος κανόνας για όλους τους άλλους. Χθες το βράδυ παραιτηθήκαμε από το δικαίωμά μας να μας παίρνουν στα σοβαρά για οτιδήποτε σημαντικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜια κατσαρίδα είχε τη δική της…viral στιγμή στο Met Gala 202312.09.2018

Εξηγώντας το σκεπτικό της σχετικά με τη δημόσια κοινοποίηση της γνώμης της για το Met Gala 2023, πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Δεν πρόκειται για το cancel culture. Δεν είναι καν για τον Karl (Lagerfeld). Είναι για να δείξει πόσο επιλεκτικό είναι το cancel culture εντός φιλελεύθερης πολιτικής, στην πιο κραυγαλέα της μορφή μέχρι τώρα. Είναι για να δείξει γιατί οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται τους φιλελεύθερους. Εξαιτίας ολισθηρών τακτικών και διπλών στάνταρντς σαν αυτό (στο Met Gala)».

Η Jamil ολοκλήρωσε την ανάρτησή της γράφοντας πως «το ευρύ κοινό στο διαδίκτυο συμμετείχε και ήταν εξ ολοκλήρου συνένοχο στο σβήσιμο της αλήθειας χθες το βράδυ. Αντικατέστησε τα πιρούνια με τα κουτάλια για να «γλείψουν» όλα αυτά τα σκ@@@ά. Αν συνεχίσουμε έτσι, μην σοκαριστείτε όταν χάσουμε τις επόμενες εκλογές».

Με πληροφορίες από People.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b