MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μια κατσαρίδα είχε τη δική της…viral στιγμή στο Met Gala 2023

Για πολλούς celebrities είναι πολλές φορές δύσκολη η εξασφάλιση πρόσκλησης για ένα event σαν το Met Gala. Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για μια κατσαρίδα, η οποία μπήκε με ευκολία στη φετινή διοργάνωση, ενώ μάλιστα έκλεψε και την παράσταση.

Φωτογραφία: Twitter
Monopoli Team

Στη φετινή διοργάνωση του Met Gala, κάπου ανάμεσα στις λαμπερές εμφανίσεις των παρευρισκόμενων, μια κατσαρίδα κατάφερε να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που οι φωτογράφοι περίμεναν να φτάσει η εγκυμονούσα για δεύτερη φορά Rihanna, συνοδευόμενη από τον A$AP Rocky, πρόσεξαν μια κατσαρίδα να τρέχει από τη μία άκρη του χαλιού στην άλλη, λίγο πριν καταλήξει να ανεβαίνει με επιδεξιότητα τα σκαλιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της προκάλεσε αναταραχή, ωστόσο η κατσαρίδα κατάφερε να έχει τη δική της μοναδική στιγμή στη βραδιά, η οποία μάλιστα έγινε και viral. Κάποια στιγμή σταμάτησε στην κορυφή της σκάλας, με πολλούς να σχολιάζουν στα social media πως έδειχνε να «δουλεύει» για τους paparazzi εκείνη τη στιγμή, προσφέροντάς τους το επιθυμητό «κλικ».

Ο βετεράνος φωτογράφος του Getty Images, Kevin Mazur, ήταν εκείνος που απαθανάτισε την κατσαρίδα, με μια σειρά από κοντινές φωτογραφίες, που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Mazur πάτησε την κατσαρίδα καθώς πλησίαζε στη σκάλα κι έτσι η διάσημη – πια – κατσαρίδα του φετινού Met Gala βρήκε πρόωρο τέλος λίγο μετά τη στιγμή της δόξας της. «Με βαθιά λύπη πρέπει να αναφέρουμε ότι η #MetGala κατσαρίδα εξουδετερώθηκε. #RIP», έγραψε χαρακτηριστικά το Variety στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala 2023: Εντυπωσίασαν Jared Leto και Doja Cat με κοστούμια – φόρο τιμής στη… γάτα του Karl Lagerfeld12.09.2018

Με πληροφορίες από Insider. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b