MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Met Gala 2023: Εντυπωσίασαν Jared Leto και Doja Cat με κοστούμια – φόρο τιμής στη… γάτα του Karl Lagerfeld

Mε θέμα “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, το φετινό Met Gala ήταν για ακόμη μια χρονιά εντυπωσιακό, χάρη σε ιδιαίτερες εμφανίσεις όπως εκείνες του Jared Leto και της Doja Cat, οι οποίες φυσικά γέμισαν τα social media με memes.

Jared Leto, Screenshot/NBC New York
Jared Leto, Screenshot/NBC New York
Monopoli Team

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το φετινό Met Gala, με θέμα “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, το οποίο τιμά τον αμφιλεγόμενο σχεδιαστή και καλλιτεχνικό διευθυντή της Chanel από το 1983 μέχρι και τον θάνατό του το 2019. Όπως πάντα, οι μεγαλύτεροι αστέρες της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου περπάτησαν το κόκκινο χαλί με δημιουργίες, εμπνευσμένες από το φετινό θέμα. Δύο εμφανίσεις ωστόσο τράβηξαν τα βλέμματα. Μιλάμε για τη Doja Cat και τον Jared Leto που εμφανίστηκαν στο gala ως… γάτες, για να αποτίσουν φόρο τιμής στην Choupette, την πολυαγαπημένη λευκή γάτα του Karl Lagerfeld.

Η βραβευμένη με Grammy Doja Cat, μία από τις μεγαλύτερες trendsetters αυτή τη στιγμή και διάσημη για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της, αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε γάτα – και μάλλον δεν θα γινόταν αλλιώς αν σκεφτεί κανείς το όνομα της – φορώντας ένα φόρεμα γεμάτο κοσμήματα, αυτιά γάτας και makeup που θυμίζει μουσούδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)


Ο Jared Leto, φόρεσε ένα ολόσωμο κοστούμι, μοιάζοντας έτσι με μία τεράστια γάτα, ενώ κάτω από αυτό το κοστούμι είχε άλλη μια έκπληξη, αφού όταν έβγαλε τη στολή του, “μεταμορφώθηκε” στον ίδιο τον Karl Lagerfeld.

Μάλιστα λέγεται ότι ο Leto επέλεξε αυτές τις δύο εκκεντρικές εμφανίσεις, γιατί, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, θα υποδυθεί τον διάσημο σχεδιαστή σε μία νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του.

Πάντως, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και frontman των 30 Seconds to Mars κατάφερε σίγουρα να γίνει το επίκεντρο της συζήτησης για το φετινό Met Gala, ακόμα και από τους παρευρισκόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάιο12.09.2018

Η Lizzo ανέβασε στα social media την αντίδρασή της στο κοστούμι του Jared Leto, γράφοντας “άνοιξα το Twitter μου γι’ αυτό”, ενώ ο Jimmy Fallon αστειεύτηκε ότι έπρεπε να πάρει χάπια για την αλλεργία του στις γάτες.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα memes στο Twitter και το Instagram για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις των δυο stars, οι οποίοι είχαν την ίδια πηγή έμπνευσης.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b