MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Disney: Ηθοποιός με σύνδρομο Down θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία “Πίτερ Παν”

Ο 15χρονος ηθοποιός Noah Matthews Matofsky, με σύνδρομο Down, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία Πίτερ Παν με τίτλο “Peter Pan & Wendy” και ο ίδιος περιγράφει τη συμμετοχή του στην ταινία ως «μια καταπληκτική εμπειρία».

Monopoli Team

Ο νεαρός Noah Matthews Matofsky είναι ηθοποιός και μοντέλο με σύνδρομο Down και πήρε τον ρόλο γι’ αυτή τη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία της Disney μετά από οντισιόν αφού ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους νεαρούς ηθοποιούς.

Στην ταινία υποδύεται τον αρχηγό των «Χαμένων Αγοριών», Slightly, και γράφει ιστορία ως ο πρώτος ηθοποιός με την εν λόγω πάθηση που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους της Disney!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑM-Power Festival: Με δύναμη για την αναπηρία12.09.2018

Ο Matofsky, με καταγωγή από τη νότια Αγγλία, ταξίδεψε στο Βανκούβερ για έξι μήνες για τις ανάγκες των γυρισμάτων, μαζί με τους γονείς του, και μάλιστα περιγράφει την όλη αυτή εμπειρία του ταξιδιού αυτού ως «καταπληκτική». «Όλοι μάθαμε ξιφομαχία, που μου άρεσε. Είχα πολλά λόγια για να μάθω πολύ γρήγορα, αλλά ήταν συναρπαστικό και το απόλαυσα πραγματικά», αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα ο ίδιος.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που του ζητούν ήδη αυτόγραφο: «Είμαι λίγο σαν ήρωας», σχολιάζει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας του Matofsky αυτό ήταν «ένα όνειρο» για τον γιο της, επειδή πάντα αγαπούσε τον Πίτερ Παν. «Γι’ αυτόν το να είναι μέρος αυτής της μεγάλης ταινίας είναι καταπληκτικό. Είμαι τόσο περήφανη για εκείνον. Ήταν μια τόσο μαγική εμπειρία – δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να ταξιδέψουν στη Χώρα του Ποτέ κάθε μέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVictoria’s Secret: Άνδρας γίνεται για πρώτη φορά ambassador του δημοφιλούς brand και περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα για τη συμπερίληψη12.09.2018

Μετά την πρώτη του αυτή ταινία, ο Noah ελπίζει να ακολουθήσει σπουδές πάνω στην υποκριτική, ενώ παράλληλα επιθυμεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλους νέους με σύνδρομο Down.

«Ο Noah είναι πολύ περήφανος για το επιπλέον χρωμόσωμά του», σχολιάζει η μαμά του. «Ως αρχηγός των ‘Χαμένων Αγοριών’, θα σας αποδείξει ότι το σύνδρομο Down δεν χρειάζεται ποτέ να σας κρατήσει πίσω. Δεν είναι μαθησιακή δυσκολία – είναι μαθησιακή διαφορά και θα πρέπει να αγκαλιάσουμε τις διαφορές».

Το “Peter Pan & Wendy” αναμένεται να κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα στο Disney+ στις 28 Απριλίου 2023.

Με πληροφορίες από UNILAD. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b