MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Victoria’s Secret: Άνδρας γίνεται για πρώτη φορά ambassador του δημοφιλούς brand και περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα για τη συμπερίληψη

Ο 30χρονος ηθοποιός Darren Barnet γίνεται ο πρώτος άνδρας ambassador του δημοφιλούς lingerie brand Victoria’s Secret.

Monopoli Team

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Never Have I Ever” του Netflix, Darren Barnet, γίνεται ο πρώτος άνδρας ambassador της σειράς “Pink” του δημοφιλούς lingerie brand, η οποία απευθύνεται κυρίως σε εφήβους και φιλοξενεί συλλογές που εστιάζουν στο “gender fluidity”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmira D’Spain: H σταρ του TikTok έγινε το πρώτο μαύρο transgender μοντέλο της Victoria’s Secret12.09.2018

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Victoria’s Secret αναφέρει ότι ο Barnet θα αναλάβει την προώθηση της gender-free συλλογής “Pink” και θα επιμεληθεί μια λίστα με τα αγαπημένα του προϊόντα. Θα λάβει επίσης μέρος σε πρωτοβουλίες και καμπάνιες της εταιρείας για θέματα ψυχικής υγείας για την υποστήριξη των νεαρών ενηλίκων, στα πλαίσια της «διαρκούς της προσπάθειας να εστιάσει στην συμπερίληψη».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με κομμάτια της gender-free συλλογής “Pink” και έγραψε για τη νέα του αυτή συνεργασία πως είναι ενθουσιασμένος καθώς συνδυάζεται με έναν καλό σκοπό. «Μακάρι η ψυχική υγεία να ήταν περισσότερο στο επίκεντρο όταν ήμουν εγώ έφηβος και η ελπίδα μου είναι τώρα να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε εκείνους τους νεαρούς ενήλικες που χρειάζονται περισσότερο να ακουστούν και να υποστηριχθούν».

«Λατρεύω αυτό που κάνει η σειρά PINK – ειδικά η εστίασή της στην κοινότητα και την ψυχική υγεία – οπότε είναι πραγματικά τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της ομάδας», συμπλήρωσε. Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος της “Pink”, Amy Hauk, χαρακτήρισε τον Barnet ως «ένα θετικό πρότυπο για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες» και κάποιον που ενσαρκώνει τη «μοναδικότητα και την αυτοπεποίθηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Sofía Jirau είναι το πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με σύνδρομο Down12.09.2018

Ο Darren Barnet είναι μία ακόμα καινοτόμα προσθήκη μετά την ανακοίνωση της Victoria’s Secret για το rebranding το προηγούμενο καλοκαίρι και το «νέο κεφάλαιο» που αποφάσισε να ανοίξει στην ιστορία της, υποστηρίζοντας ανοιχτά τη συμπερίληψη. Έτσι, από τον Ιούνιο του 2021 προχώρησε στην κατάργηση των (μη συμπεριληπτικών) «αγγέλων» που περπατούν στις επιδείξεις μόδας της εταιρείας επιλέγοντας πλέον ομάδες διαφορετικών γυναικών ως τους νέους εκπροσώπους του brand. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε τη συνεργασία με το plus size μοντέλο και σταρ του Tik Tok, Remi Bader, με το πρώτο μαύρο και transgender μοντέλο Emira D’Spain, τον Φεβρουάριο, καθώς και με τη Sofía Jirau, το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down.

Με πληροφορίες από USA Today.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b