MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

School of Rock: Ο Jack Black ετοιμάζει reunion για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας

Ο Jack Black επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ετοιμάζει ένα reunion με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία “School of Rock”, για να γιορτάσουν μαζί τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας.

Monopoli Team

Ο Jack Black επιβεβαίωσε σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight ότι ετοιμάζει ένα reunion με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία “School of Rock” (ή όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ταινίας, “Ένα σχολείο πολύ ροκ”), για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της κωμωδίας που κυκλοφόρησε στις 3 Οκτωβρίου το 2003.

To School of Rock ήταν η ταινία που έκανε διάσημο τον Jack Black σε ένα πιο ευρύ κοινό. Σε σκηνοθεσία του Richard Linklater και σενάριο του δημιουργού του “The White Lotus”, Mike White, στην ταινία πρωταγωνιστούσε ο Jack Black ως Dewey Finn, έναν κιθαρίστα που γίνεται αναπληρωτής καθηγητής σε ένα ακριβό σχολείο και μετατρέπει την τάξη του σε ροκ συγκρότημα εν αγνοία του σχολείου. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούσαν επίσης οι Sarah Silverman και Joan Cusack, ενώ ανάμεσα στα παιδιά που υποδύονταν τους μαθητές ήταν και η Miranda Cosgrove.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ηθοποιοί της ταινίας έχουν συναντηθεί σε άτυπα reunion, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται ο Black ετοιμάζει ένα επικό reunion, ισάξιο της σημαντικής επετείου της ταινίας.

“Όλα αυτά τα παιδιά ήταν 10 ετών όταν κάναμε αυτή την ταινία και τώρα είναι όλοι κοντά στα 30. Θα συναντηθούμε όλοι μαζί και θα γιορτάσουμε την επέτειο των 20 χρόνων. Μας αρέσει να τζαμάρουμε. Ανυπομονώ να δω όλους τους ενήλικες πλέον από το School of Rock” είπε ο Jack Black στη συνέντευξή του, ενώ πρόσθεσε ότι θα χρησιμοποιήσει “100%” τα social media για να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο απο την επανένωση του cast.

Σε μια συνέντευξη στο Entertainment Tonight τον περασμένο Απρίλιο, ο Black είχε πει ότι το “School of Rock” παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα highlights της καριέρας του. “Οι καλύτερες αναμνήσεις μου είναι απλά με αυτή την ομάδα παιδιών, και το πόσο αστείοι και σπουδαίοι ήταν” είχε αναφέρει τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο πρώτος χορός του Μάικλ Τζόρνταν12.09.2018

“Είναι σίγουρα το highlight της καριέρας μου, μπορώ να το πω ειλικρινά αυτό” είχε καταλήξει ο διάσημος ηθοποιός, που πρόσφατα έδωσε την φωνή του στον χαρακτήρα Μπάουζερ στην νέα ταινία “Super Mario Bros”.

Η ταινία τα τελευταία χρόνια έχει μεταφερθεί στο Broadway σε ένα ομώνυμο μιούζικαλ, ενώ έχει εμπνεύσει και μία σειρά στην Nickelodeon.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b