MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Ο πρώτος χορός του Μάικλ Τζόρνταν

Συνεχίζεται ο βομβαρδισμός των πολυάριθμων νέων ταινιών για άλλη μια βδομάδα, ενώ το τέταρτο κεφάλαιο του «Τζον Γουίκ» είναι έτοιμο να καταρρίψει το εισπρακτικό ρεκόρ της σειράς, μετρώντας μέχρι στιγμής 105.000 εισιτήρια σε 10 μέρες.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Air, κυνηγώντας ένα θρύλο

Πρόκειται για την πέμπτη σκηνοθετική δουλειά του ηθοποιού Μπεν Άφλεκ. Το «Air, κυνηγώντας ένα θρύλο» είναι μια διασκεδαστικότατη κομεντί με θέμα το επεισοδιακό συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ του ρούκι Μάικλ Τζόρνταν και της μικρής για εκείνη την εποχή (1984) αθλητικής εταιρείας Nike, από την οποία προέκυψε η δημοφιλής σειρά παπουτσιών Air Jordan.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο άντρας στο υπόγειο

Το γαλλικό πολιτικό θρίλερ «Ο άντρας στο υπόγειο» του Φιλίπ Λε Γκε ποντάρει στη δυνατή κεντρική ιδέα (ένα ζευγάρι παριζιάνων εβραϊκής καταγωγής πουλάει την αποθήκη του σε ένα αρνητή του Ολοκαυτώματος) και στο σπουδαίο καστ των Ζερεμί Ρενιέ, Φρανσουά Κλιζέ και Μπερενίς Μπεζό.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η εθελόντρια

Το γυρισμένο στην Ελλάδα δράμα της ισπανίδας Νέλι Ρεγκουέρα, “Η εθελόντρια“, αφηγείται την προσπάθεια μιας συνταξιούχου γιατρού να βοηθήσει με ουσιαστικό τρόπο ένα προσφυγόπουλο που έχει χάσει τους γονείς του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Super Mario Bros. Η ταινία

Στο animation «Super Mario Bros. Η ταινία» η μεταφορά του δημοφιλούς παιχνιδιού του Nintendo στη μεγάλη οθόνη, φέρει την υπογραφή- εγγύηση της Illumination, της εταιρείας που μας χάρισε τα Minions.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο εξορκιστής του Βατικανού

Θρίλερ τρόμου με όχημα κάποια αυθεντικά περιστατικά που τα αφηγείται στα βιβλία του ένας ιταλός εξορκιστής είναι το «Ο εξορκιστής του Βατικανού» το οποίο ενισχύει το εμπορικό ίματζ του χάρη στην παρουσία του Ράσελ Κρόου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Flux gourmet

Το «Flux gourmet» του Πίτερ Στρίκλαντ με τους Μάκη Παπαδημητρίου και Αριάν Λαμπέντ μεταξύ των πρωταγωνιστών του διεθνούς καστ είναι μια πειραγμένη ματιά πάνω στα όρια και τα χαρακτηριστικά της μοντέρνας τέχνης.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι

Τέλος, η «Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι» του Κιρίλ Σερεμπρένικοφ («Ο πιστός») είναι μια αντισυμβατική βιογραφία που παρουσιάζει την εμμονή που αναπτύσσει μια νεαρή γυναίκα στην αριστοκρατική Ρωσία του 19ου αιώνα με τον διάσημο συνθέτη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b