MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σε δείπνο με τον Τεντ Σαράντος του Netflix για το Maestro

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το δείπνο με τον Τεντ Σαράντος του Netflix και στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς «Maestro»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Τεντ Σαράντος | @christopherpapakaliatis
Monopoli Team

Το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix προβάλλεται πλέον παγκοσμίως και έχει κερδίσει μία θέση στην δεκάδα της πλατφόρμας.

Με αφορμή τις πρώτες ημέρες παγκόσμιας προβολής, αλλά και την επιτυχία της σειράς, ο επικεφαλής περιεχομένου και συνδιευθύνοντα συμβούλου στο Netflix, Τεντ Σαράντος, κάλεσε τον δημιουργό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, σε δείπνο στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ιουλία Καραπατάκη έκανε “δικό της” τον Σταυρό του Νότου12.09.2018

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το δείπνο και στη λεζάντα της δημοσίευσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα βιώνει αυτές τις μέρες με το «ταξίδι» της σειράς στο παγκόσμιο Netflix. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Τζον Στάμος, η Νία Βαρντάλος και Μαρία Μενούνος.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAνοίγει ξανά το Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b