MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Μικρή Γοργόνα: Η Χάλι Μπέιλι μάς μαγεύει με τη φωνή της στο νέο, επίσημο τρέιλερ

Στο νέο επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα» (“The Little Mermaid”), ρίχνουμε μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στον υποβρύχιο κόσμο της Άριελ, ενώ η πρωταγωνίστρια Χάλι Μπέιλι κλέβει τις εντυπώσεις με την υπέροχη, μελωδική φωνή της.

Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια της 95ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, δύο από τις πρωταγωνίστριες, η Χάλι Μπέιλι και η Μελίσα ΜακΚάρθι, επιφύλασσαν μία έκπληξη στο κοινό. Βγήκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης live action μεταφοράς της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα» (“The Little Mermaid”).

Το νέο τρέιλερ έδωσε μια πληρέστερη ματιά στον υποβρύχιο κόσμο της γοργόνας Άριελ, που υποδύεται η Μπέιλι, καθώς και στο αντικείμενο της στοργής της, τον πρίγκιπα Έρικ, τον οποίο υποδύεται ο Τζόνα Χάουερ-Κινγκ. Επιπλέον, βλέπουμε την «διαβολική» μάγισσα της θάλασσας Ούρσουλα της ΜακΚάρθι, τον Χαβιέρ Μπαρδέμ ως βασιλιά Τρίτων, μέχρι και το μικρό κόκκινο καβούρι – πιθανώς τον Σεμπάστιαν όπως τον γνωρίζουμε από την πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989 – με τη φωνή του Ντέιβιντ Ντιγκς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μικρή Γοργόνα»: Γιατί το τρέιλερ της νέας ταινίας της Disney συζητήθηκε τόσο πολύ στα social media;12.09.2018

Μάλιστα, το τρέιλερ μάς δίνει μια μικρή γεύση και από μερικά από τα πολυαναμενόμενα μουσικά τραγούδια της ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των “Part of Your World” και “Kiss the Girl”. 

Η νέα ταινία είναι μια live-action εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Little Mermaid» του 1989, η οποία κέρδισε δύο βραβεία Όσκαρ – Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «Under the Sea» και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής.

Η νέα ταινία «The Little Mermaid» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Μαΐου.

Με πληροφορίες από CNN.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b