MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Vanity Fair Oscar Party: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο πιο λαμπερό πάρτι της βραδιάς

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αμέσως μετά τη λήξη των Oscars, το Vanity Fair διοργάνωσε ένα λαμπερό party. Τo beauty ραντάρ μας δεν θα μπορούσε να λείπει.

Monopoli Team

Αφού απολαύσαμε τους νικητές των Oscars χωρίς εκπλήξεις και με το “Everything Everywhere All at Once” να είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, σειρά έχει το αγαπημένο μας Vanity Fair Party που πραγματοποιήθηκε στο Wallis Annenberg Center στο Beverly Hills.

Οι καλεσμένες είχαν σίγουρα την ευκαιρία να «παίξουν» περισσότερο με τα beauty looks τους σε σύγκριση με το σαμπανιζέ χαλί των Oscars αλλά προτίμησαν να κάνουν safe επιλογές με μια glam διάθεση. Από ένα party – ας είμαστε ειλικρινείς – θέλαμε κάτι το extra, τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ. Αν δεν το τολμήσεις σε μια τέτοια λαμπερή βραδιά, τότε πότε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2023: Η Michelle Yeoh έγραψε ιστορία ως η πρώτη Ασιάτισσα που κερδίζει βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου12.09.2018

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με όσα beauty looks ξεχωρίσαμε από το χαλί του Vanity Fair και θα αποτελέσουν inspo για τις επόμενες εμφανίσεις σας.

Sienna Miller
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wendy Rowe (@wendyrowe)

Φόρεσε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη της και το συνδύασε με γήινη απόχρωση, δημιουργώντας μια υπέροχη ισορροπία. Ο ψηλός κότσος ανέδειξε ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b