MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φιλουμένα Μαρτουράνο: Ακυρώνονται οι παραστάσεις του επόμενου δεκαημέρου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν

Ακυρώνονται οι παραστάσεις της «Φιλουμένας Μαρτουράνο», στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023, μετά την περιπέτεια της υγείας της πρωταγωνίστριας Μαρίας Ναυπλιώτου.

Φιλουμένα Μαρτουράνο
Φωτογραφία: Elina Giounanli
Monopoli Team

Η «Φιλουμένα Μαρτουράνο» με τη Μαρία Ναυπλιώτου, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Δημήτρης Χορν σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Τεχνηχωρος.

Για θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις κρατήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα ταμεία του θεάτρου. Η παράσταση αναμένεται να επιστρέψει στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

«H εταιρεία παραγωγής Τεχνηχωρος θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το Θέατρο Δημήτρης Χορν θα παραμείνει κλειστό έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όλων όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρωταγωνίστρια της παράστασης Φιλουμένα Μαρτουράνο, είναι καλά μετά από μία δύσκολη επέμβαση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το συντομότερο στη σκηνή.

Οι γιατροί της όμως επισημαίνουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, παρά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα.

Θα χαρούμε λοιπόν από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μετά να σας έχουμε ξανά κοντά μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦιλουμένα Μαρτουράνο: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν12.09.2018

Για θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου.

Σας ευχαριστούμε ξανά για την κατανόηση». 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b