MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η “νέα εποχή” της DC ξεκινά: Πρεμιέρα για Batman II και Superman Legacy το 2025

Ο James Gunn ανακοίνωσε πότε θα κάνουν πρεμιέρα η νέα ταινία Superman και το σίκουελ του Batman με τον Robert Pattinson, αλλά και ποιες ταινίες θα περιμένουμε σε αυτή την “νέα φάση” της DC.

Monopoli Team

Χθες το βράδυ, ο σκηνοθέτης James Gunn και ο παραγωγός Peter Safran ανέλαβαν να αποκαλύψουν στο κοινό την “νέα φάση” του σύμπαντος της DC, με το πρώτο κεφάλαιο της νέας αυτής εποχής, να έχει τίτλο “Θεοί και Τέρατα” (“Gods and Monsters”).

Στο πλαίσιο αυτής της παρουσίασης, οι δύο CEOs των studio της DC, ανακοίνωσαν και τις ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα η νέα ταινία Superman, με τίτλο Superman Legacy, αλλά και το σίκουελ του Batman με τον Robert Pattinson.

Το Superman Legacy του James Gunn θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου του 2025, ενώ το Batman II σε σκηνοθεσία Matt Reves θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Ο Gunn και ο Safran δήλωσαν ότι το 2025 θα είναι μία μεγάλη χρονιά για το νέο σύμπαν της DC. Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρία είχε εδώ και καιρό “κλείσει” ημερομηνίες για τις κινηματογραφικές πρεμιέρες ταινιών που τότε ήταν ακόμα άτιτλες. Κανένα άλλο στούντιο δεν έχει κρατήσει ίδιες ημερομηνίες μέχρι τώρα.

Προς το παρόν δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ο σκηνοθέτης του Superman Legacy, αν και ο Safran υπονόησε ότι θα ήθελε να το αναλάβει ο James Gunn. “Αυτή είναι ουσιαστικά η αρχή του σύμπαντος της DC” είπε ο Safran, μιλώντας για την νέα ταινία Superman, που όπως ήδη ξέρουμε θα έχει νέο πρωταγωνιστή.

“Δεν είναι μία ιστορία για την αρχή του χαρακτήρα, επικεντρώνεται περισσότερο στο πώς ο Superman προσπαθεί να ισορροπήσει την καταγωγή του από τον πλανήτη Krypton με την ανθρώπινη πλευρά του. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, είναι η καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη” ανέφερε ο παραγωγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το American Psycho μέχρι το Batman: Οι καλύτεροι ρόλοι του Christian Bale μέχρι σήμερα12.09.2018

Όσο για το Batman II; Η ταινία του Reeves βρίσκεται στα σκαριά αυτή τη στιγμή. Ο Gunn και ο Safran ετοιμάζουν την δική τους ταινία Batman, με τίτλο The Brave and the Bold, η οποία θα αποτελέσει και την είσοδο του Σκοτεινού Ιππότη στο σύμπαν της DC. Ο Robbert Pattinson δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτών των ταινιών, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ο σκηνοθέτης, ούτε ο σεναριογράφος της ταινίας.

Πάντως, το Brave and Bold θα λέει την ιστορία του Bruce Wayne και του γιού που ποτέ δεν ήξερε ότι είχε, Damien Wayne, που δεν είναι άλλος από το δεξί χέρι του Batman, Robin.

Αναμένουμε, λοιπόν, δυναμική “επιστροφή” της DC, που φαίνεται να έχει βάλει στόχο να ανταγωνιστεί για τα καλά την Marvel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBridgerton: Θα δούμε την “Daphne” στην 3η σεζόν της σειράς;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b