MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

CNN: Αυτό είναι το ιδανικό ελληνικό νησί για διακοπές μακριά από τα πάντα

Λίστα με τα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης για ταξιδιώτες που θέλουν να ξεφύγουν από τα πλήθη, δημοσίευσε το CNN. Δείτε ποιο ελληνικό νησί ξεχώρισε.

Η Χώρα της Σκύρου (πηγή: Shutterstock)
Monopoli Team

Μπορεί οι διακοπές να αργούν ακόμη, όμως το νέο άρθρο CNN Travel μάς βάζει σε κλίμα καλοκαιρινό προτείνοντας τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης για ταξιδιώτες που θέλουν «να ξεφύγουν σχεδόν από όλους». «Για κάθε Μύκονο, Ίμπιζα ή Σαντορίνη, υπάρχει κάποιο λιγότερο γνωστό και εξίσου υπέροχο μέρος για να αποδράσετε, να ξεφύγετε από τα πλήθη και να έρθετε πιο κοντά στη φύση», σημειώνει το δημοσίευμα. Ανάμεσά τους φιγουράρει και ένα ελληνικό νησί – έκπληξη: η Σκύρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕμιράτα: Αιωρούμενο καταφύγιο σάς επιτρέπει να κάνετε camping στο κενό ανάμεσα σε δύο βουνά12.09.2018

CNN για Σκύρο: «Ένα εξαιρετικά γαλήνιο μέρος»

Το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Βορείων Σποράδων, στα ανατολικά της Εύβοιας, έχει μια ιδιαίτερη γοητεία και τη δική του μοναδική ταυτότητα. Το CNN προτείνει τη Σκύρο ως μια ελκυστική εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές σε ένα μέρος που δεν βουλιάζει από τους τουρίστες. Ελληνικά νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος στις Κυκλάδες, μπορεί να γεμίσουν με τόσο πολύ κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες, που να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b