MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εμιράτα: Αιωρούμενο καταφύγιο σάς επιτρέπει να κάνετε camping στο κενό ανάμεσα σε δύο βουνά

Τοποθετημένο στα βουνά της πόλης Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Floating Retreat της εταιρείας Ardh Architects θα σας επιτρέπει να μείνετε σε μια σκηνή που αιωρείται στον αέρα.

Monopoli Team

Μια τρελή ιδέα ετοιμάζεται να οδηγήσει την εμπειρία του camping κυριολεκτικά σε νέα ύψη. Τοποθετημένο στα βουνά της πόλης Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Floating Retreat της εταιρείας Ardh Architects θα σας επιτρέπει να μείνετε σε μια σκηνή που αιωρείται στον αέρα.

Αν η σκέψη και μόνο προκαλεί σφίξιμο το στομάχι σας, το μοναδικό στο είδος του κατάλυμα ίσως να αποτελεί ευκαιρία για να δοκιμάσετε τη γενναιότητά σας, αιωρούμενος πάνω από ένα μαγευτικό τοπίο.

Η αρχιτεκτονική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι δημιούργησε το παράτολμο σχέδιο σε συνεργασία με τους αναπτυξιακούς ηγέτες της Sharjah για την προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Η Sharjah είναι γνωστή ως η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στα ΗΑΕ. Ενώ τοποθεσίες όπως το τζαμί Al Noor και το πάρκο Al Majaz είναι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί, η νέα κατασκευή της Ardh Architects έχει στόχο να αναδείξει τη φυσική ομορφιά της πόλης.

Στις σχεδιαστικές αποδόσεις, η πολύχρωμη πρόσοψη του κάμπινγκ εμφανίζεται να διαθέτει έως και 10 σκηνές σε σχήμα πυραμίδας. Κάθε κατάλυμα τοποθετείται σε μια μακριά ξύλινη βάση, που εκτείνεται από το ένα βουνό στο άλλο, και είναι στερεωμένο σε ένα σετ καλωδίων που του επιτρέπει να αιωρείται, να κατεβαίνει ή να ανυψώνεται στο κενό σαν ασανσέρ.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡωμαίος και Ιουλιέτα: Οι πρωταγωνιστές του Τζεφιρέλι μηνύουν τους παραγωγούς για σεξουαλική εκμετάλλευση12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b