MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πού τρώμε το πιο νόστιμο και “value for money” brunch στην Αθήνα;

Υψώνοντας το ανάστημά μας απέναντι στην άποψη που θέλει το brunch να είναι ένα “ακριβό σπορ”, βρήκαμε και σας προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα οικονομικά brunch της Αθήνας.

Μαριαλενα Μάλλιου | 14.01.2023

Μετά το πέρας των γιορτών και ξεκινώντας την καινούρια χρονιά, όλοι μας έχουμε ξοδέψει αρκετά λεφτά σε δώρα, τραπέζια, φαγητό και στολισμούς, με αποτέλεσμα να “μαζευόμαστε” και να προσπαθούμε να κάνουμε λίγη οικονομία. Επειδή, όμως, η οικονομία δεν είναι συνώνυμο της στέρησης, ψάχνουμε πάντα οικονομικές και όμορφες λύσεις για να μην χάνουμε τη βόλτα ή την έξοδό μας. Σήμερα, υψώνοντας το ανάστημά μας απέναντι στην άποψη που θέλει το brunch να είναι ένα “ακριβό σπορ”, βρήκαμε και σας προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα οικονομικά brunch της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Παρίσι στην Αθήνα: Σε αυτές τις διευθύνσεις γνωρίζουν καλά την τέχνη του κρουασάν12.09.2018

Bel Rey

Μία αγαπημένη μας επιλογή για νόστιμο και οικονομικό brunch είναι το Bel Rey στο Κουκάκι. Ένα φιλόξενο γωνιακό μαγαζί με ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης σε ιδιαιέτερα προσιτές τιμές. Ενδεικτικά, το Croque Madame -μία από τις πιο χαρακτηριστικές brunch επιλογές- κοστίζει 5,50€, ενώ τα burgers του μαγαζιού -που είναι τα πιο ακριβά του πιάτα- είναι στα 7-7,50€. Συνδυάζοντας κάποια από τις brunch επιλογές με καφέ ή χυμό, το badget παραμένει κάτω από τα 10€.

Διεύθυνση: Φαλήρου 88, Αθήνα 11741
Τηλέφωνο: 2130326450

Hippy Hippo

Παραμένουμε στο Κουκάκι και πηγαίνουμε σε ένα από τα πιο στιλάτα brunchάδικα της Αθήνας, το Hippy Hippo. Πλούσιες, γευστικές επιλογές brunch σε προσιτές τιμές. Δική μας αγαπημένη πρόταση (που έχoυν κατακτήσει το Instagram με τη “φωτογένειά” τους) τα mini choco pancakes, στα 7€ μαζί με κάποιον καφέ, χυμό ή ρόφημα. Οι περισσότεροι συνδυασμοί brunch και ροφήματος θα σας βγουν λιγότερο από 12€.

Διεύθυνση: Αναστασίου Ζίννη 37, Αθήνα 11741
Τηλέφωνο: 2114183649

My Hood
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη myhood (@myhoodbar)

Αλλάζοντας περιοχή, αλλά επιμένοντας στην αναζήτηση των οικονομικών brunch προορισμών, φτάνουμε στην Πανόρμου και το My Hood. Γευστικές προτάσεις με στυλ και τιμές που μας δίνουν έναν ακόμα λόγο για να επισκεφθούμε το μαγαζί. Και για να δώσουμε και μια μικρή γεύση από το μενού, το egg croissant (ανοιχτό κρουασάν βουτύρου με scrambled eggs, γαλοπούλα και philadelphia) είναι στα 5,90€, τα salmon poached eggs στα 6,80€ και τα salty pancakes στα 7,50€, ενώ όλα τα υπόλοιπα κρουασάν του μαγαζιού, με οποιαδήποτε γέμιση γλυκιά ή αλμυρή κάνουν 2,5€ με 3,5€. Τα pancakes του μαγαζιού δεν ξεφεύγουν από το πλαίσιο των καλών τιμών που προαναφέρθηκαν, με τιμή περίπου 5€.

Διεύθυνση: Πανόρμου 16, Αθήνα 11523
Τηλέφωνο: 2106401383

New York Sandwiches
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Sandwiches (@newyorksandwiches_)

Φυσικά, ανάμεσα στα brunch που αναφέρουμε, δεν γίνεται να μην μιλήσουμε για το american style brunch του New York Sandwiches. Οικονομικές προτάσεις, κυρίως αλμυρές, με βασικό πρωταγωνιστή του μενού τα αυγά, περιμένουν όποιον επιλέξει το συγκεκριμένο μαγαζί για το brunch του. Μεταξύ άλλων, στο μενού βρίσκουμε Fried Eggs με Bacon στα 6,50€, Breakfast Bagel στα 6,20€, BTL Sandwich στα 6,90€ και Scrambled Eggs με σπανάκι στα 7€. Πιο ακριβό πιάτο του brunch menu είναι το Steak and Eggs -για εκείνους που είναι fan του hardcore brunch- το οποίο είναι στα 10,50€.

Διεύθυνση: Σινώπης 3, Αθήνα 11527
Τηλέφωνο: 2107778475

Streeto
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STREETO (@streetocafe)

Παραμένουμε στους Αμπελόκηπους και πάμε σε μία πιο healthy προσέγγιση του brunch. To Streeto μάς συστήνει την υγιεινή πλευρά του brunch, σε προσιτές τιμές και με ποικιλία προτάσεων. Porridges σε διάφορες γεύσεις -μεταξύ των οποίων porridge snickers, porridge black forest και porridge tiramisu- overnight oats, yogurt bowls, chia puddings, wraps, sandwiches και toasts, όλα κάτω από 5€. Πιο ακριβά πιάτα του μαγαζιού είναι τα smoothie bowls που κυμαίνονται στα 8,50€ με 9,50€.

Διεύθυνση: Φιδιππίδου 8, Αθήνα 11526
Τηλέφωνο: 2114111540

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b