MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Νάξος στις κορυφαίες τάσεις του κόσμου για βιώσιμο ταξίδι το 2023

Η εφημερίδα NZ Herald ανέδειξε την Νάξο ανάμεσα στους προτεινόμενους προορισμούς του κόσμου για βιώσιμες ταξιδιωτικές εμπειρίες το 2023.

Νάξος, Photo by Lisa Boonaerts on Unsplash
Νάξος, Photo by Lisa Boonaerts on Unsplash
Monopoli Team

«Ποδαρικό» διεθνών διακρίσεων έκαναν η Ελλάδα και η Νάξος μέσα από την πρώτη επίσημη λίστα που ανακοίνωσε η εφημερίδα NZ Herald σχετικά με τους προτεινόμενους προορισμούς του κόσμου για βιώσιμες ταξιδιωτικές εμπειρίες το 2023.

Το δημοφιλές μέσο, με εκατομμύρια αναγνώστες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, τοποθέτησε στην κορυφή της λίστας το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, που, όπως τονίζει, διαθέτει πλούσια ιστορία, ανεξάντλητη μυθολογία, φυσιολατρικές δραστηριότητες, αρχαίους ναούς και εντυπωσιακές εκκλησίες.

Στις επόμενες θέσεις του καταλόγου βρίσκονται η Καναζάβα της Ιαπωνίας, το Κιργιστάν, η Μποτσουάνα, τα μονοπάτια αρχαίων λατομείων στο Περού, το Ουζμπεκιστάν, το Ομάν και το εθνικό πάρκο του Κορβοκάντο στην Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με την NZ Herald, έρευνες δείχνουν πως, μετά την πανδημία και υπό τη «σκιά» των κλιματικών αλλαγών, το 89% των Αυστραλών προτίθενται να επιλέξουν βιώσιμα ταξίδια για τις μελλοντικές διακοπές τους έναντι άλλων εναλλακτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Νέος Ρεαλισμός»: Αντιπροσωπευτική έκθεση στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b