MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κέιτ Γουίνσλετ: Το βίντεο που ενθαρρύνει μια νεαρή ρεπόρτερ για την πρώτη της συνέντευξη μάς φτιάχνει την μέρα

Ένα πολύ γλυκό και συγκινητικό βίντεο με την Κέιτ Γουίνσλετ να ενθαρρύνει μια νεαρή δημοσιογράφο έχει γίνει viral στα social media για όλους τους σωστούς λόγους.

Monopoli Team

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας προώθησης της νέας ταινίας του Τζέιμς Κάμερον, “Avatar: The Way of Water”, η Κέιτ Γουίνσλετ εμφανίστηκε στη γερμανική τηλεόραση και τον σταθμό ZDF παραχωρώντας μία συνέντευξη σε μια έφηβη δημοσιογράφο.

Στο βίντεο, που ήδη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές μόνο στο Twitter, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ακούγεται να ενθαρρύνει με τα πιο υπέροχα λόγια μία έφηβη δημοσιογράφο η οποία παραδέχεται πως αυτή είναι η πρώτη της συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέιμς Κάμερον: Για ποιον λόγο έκοψε δέκα λεπτά από την ταινία «Avatar: The Way of Water»;12.09.2018

Τότε, η ηθοποιός με μια απίστευτη ευγένεια προσπάθησε να ενθαρρύνει την νεαρή, χαρίζοντάς της μια πολύ όμορφη πρώτη εμπειρία στο επάγγελμα του δημοσιογράφου. «Είναι η πρώτη σου φορά;» τη ρώτησε αρχικά. «Εντάξει, τότε μάντεψε τι. Όταν θα κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, θα είναι η πιο φανταστική που έγινε ποτέ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί το αποφασίσαμε πως θα είναι. Το αποφασίσαμε τώρα, εγώ και εσύ, πως είναι μία πραγματικά φανταστική συνέντευξη. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Όλα θα πάνε φανταστικά. Το έχεις».

Μετά το πέρας της συνέντευξης η ηθοποιός έβγαλε και μία φωτογραφία με τη νεαρή ρεπόρτερ, η οποία από ό,τι φαίνεται θα θυμάται για πάντα αυτή την πρώτη της συνέντευξη. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια που επευφημούσαν την Κέιτ Γουίνσλετ στο διαδίκτυο ήταν πολλά, αφού η ίδια απέδειξε πως η ευγένεια και η ενσυναίσθηση είναι χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν άνθρωπο όσο διάσημος και αν είναι…

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Los Angeles Times.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b