MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Τιτανικός: Στους κινηματογράφους σε remastered 3D έκδοση για την 25η επέτειο

Η πολυβραβευμένη ταινία του James Cameron «Τιτανικός» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους σε remastered 3D έκδοση, με αφορμή την 25η επέτειο της.

Τιτανικός: Η πολυβραβευμένη ταινία αποκλειστικά στους κινηματογράφους σε 3D έκδοση
Monopoli Team

Με αφορμή την 25η επέτειό της, η remastered έκδοση της πολυβραβευμένης ταινίας του James Cameron «Τιτανικός» επιστρέφει στους κινηματογράφους σε 3D. Με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Leonardo DiCaprio και Kate Winslet, η επική, γεμάτη δράση και ρομαντισμό ταινία, έχει φόντο το τραγικό παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» Τιτανικού.

Ο «Τιτανικός» κέρδισε το ρεκόρ των 11 Βραβείων Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μουσικής και Ειδικών Εφέ. Με την κυκλοφορία της το 1997, η ταινία έγινε η #1 στο παγκόσμιο box office και είναι η τρίτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις παγκοσμίως.

Η Paramount Pictures και τα 20th Century Studios παρουσιάζουν την παραγωγή της Lightstorm Entertainment «Τιτανικός», με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber και Bill Paxton, και σενάριο & σκηνοθεσία του James Cameron.

9 Φεβρουαρίου στους Κινηματογράφους σε 3D από τη Feelgood

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b