MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Quantumania: Η νέα ταινία Ant-man απέκτησε trailer και προμηνύει την “αρχή μιας νέας δυναστείας”

Η πρώτη ταινία της Marvel για το 2023, το πολυαναμενόμενο “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουριο trailer, στο οποίο μεταξύ άλλων βλέπουμε όχι έναν, αλλά… πολλούς Paul Rudd ως Ant-Man.

Monopoli Team

Η πρώτη ταινία της Marvel για το 2023, το πολυαναμενόμενο “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουριο trailer, στο οποίο μεταξύ άλλων βλέπουμε όχι έναν, αλλά… πολλούς Paul Rudd στον ρόλο του υπερήρωα Ant-Man.

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το νέο trailer, ο Ant-Man θα υποκύψει σε μία πρόταση του Kang του Κατακτητή (Jonathan Majors) – που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος βασικός villain στην επόμενη φάση της Marvel. Χάρη στην ικανότητά του να μεταφέρεται στα πολυσύμπαντα, θα προσφέρει στον Ant-Man αυτό που επιθυμεί περισσότερο: τον χρόνο που έχασε όταν “εξαφανίστηκε” για πέντε χρόνια στο “Avengers: Endgame”. Αυτά τα χρόνια, η κόρη του Cassie Lang, μεγάλωσε, έγινε έφηβη και όλα δείχνουν ότι ο ήρωας μας θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο μαζί της.

Όπως συνήθως συμβαίνει στις ταινίες της Marvel, ωστόσο, δεν θα πάνε όλα όπως τα υπολόγιζε ο Ant-Man και έτσι θα φτάσει σε σημείο να προτείνει να θυσιαστεί για να σώσει τον υπόλοιπο πλανήτη. Εκεί είναι που βλέπουμε όχι έναν, αλλά δύο Ant-Man να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, με ακόμα περισσότερες εκδοχές του να ξεπηδούν από το Κβαντικό Βασίλειο.

Paul Rudd εναντίον... Paul Rudd στο νέο τρέιλερ Ant-Man

Paul Rudd εναντίον… Paul Rudd στο νέο τρέιλερ Ant-Man

Αυτή είναι η τρίτη ταινία που σκηνοθετεί ο Πέιτον Ριντ, ενώ βλέπουμε την Evangeline Lilly, τον Michael Douglas και την Michelle Pfeiffer ως η Janet van Dyne (Wasp), ο εφευρέτης Hank Pym και η Hope van Dyne, να επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Ο Kang είναι επίσης γνώριμος χαρακτήρας – τελευταία φορά τον είδαμε στο φινάλε της πρώτης σεζόν του Loki στο Disney+. Ο “κακός”  αυτός θα παίζει μεγάλο ρόλο στην νέα φάση της Marvel, η οποία θα τελειώσει με μία νέα ταινία Avengers, που θα έχει τίτλο “Avengers: The Kang Dynasty” και θα κυκλοφορήσει το 2025.

Όπως φαίνεται και από τον τίτλο της ταινίας, αλλά και από το trailer που προμηνύει ότι γινόμαστε μάρτυρες “μιας νέας δυναστείας”, ο Kang μάλλον θα απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα τους fans του MCU.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie μέχρι το Dune: 14 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 202312.09.2018

Μέχρι τότε, αρκεί να περιμένουμε για την πρώτη ταινία Marvel της χρονιάς, το “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου το 2023.

Δείτε παρακάτω το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b