MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πού θα πιούμε το πρώτο ποτό της νέας χρονιάς;

Τι καλύτερο από μία βραδινή έξοδο για ποτό, για να υποδεχτούμε με χαμόγελο το πρώτο Σάββατο της χρονιάς.

Πού θα πιούμε το 1ο ποτό της νέας χρονιάς, πηγή: unsplash
Πού θα πιούμε το 1ο ποτό της νέας χρονιάς, πηγή: unsplash
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Οι γιορτές πέρασαν και οι περισσότεροι από εμάς αναπολούμε όσα αφήσαμε πίσω μας: το πόσο γιορτάσαμε, τα εορταστικά τραπέζια και φυσικά τις… μεγάλες ποσότητες φαγητού (και μελομακάρονων) που καταναλώσαμε. Με αυτό στο μυαλό μας, η έξοδός μας το πρώτο Σάββατο μετά τις γιορτές, πιθανότατα να μην θέλουμε να είναι -ξανά- μία έξοδος για φαγητό.

Από την άλλη, μικρά ψήγματα εορταστικού κλίματος έχουν παραμείνει στην ατμόσφαιρα, διανύοντας το πρώτο τριήμερο του Ιανουαρίου, και μας «προτρέπουν» να κάνουμε μία ωραία σαββατιάτικη έξοδο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία έξοδο για ποτό, για να ξεκινήσουμε κεφάτα με το πρώτο Σάββατο της χρονιάς.

Hippy 3
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HIPPY3 (@hippy3athens)

Με boho διάθεση και comfort αέρα, το Hippy 3 μας προσκαλεί για ένα casual ποτό για το σαββατόβραδό μας. Φωτάκια, φυτά και, φυσικά, μία ποικιλία από ποτά και κοκτέιλς περιμένουν όποιον αποφασίσει να περάσει το πρώτο Σάββατο του χρόνου του σε αυτό το must visit στέκι του Παγκρατίου.

Διεύθυνση: Σπύρου Μερκούρη 22Α, Αθήνα 11634
Τηλέφωνο: 2107251154

Lost Athens

Συνεχίζοντας σε χαλαρό κλίμα και elegant ατμόσφαιρα, το Lost Athens είναι ακόμα ένα αγαπημένο μέρος για να πραγματοποιήσουμε τη βραδινή έξοδο του πρώτου Σαββάτου του 2023. Χαμηλός φωτισμός, neon φώτα και underground αισθητική στο δεύτερο entry αυτής της λίστας από το Παγκράτι -μία περιοχή που, μεταξύ όλων των άλλων, αγαπάμε και για τη βραδινή της ζωή.

Διεύθυνση: Αρχελάου 7, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107230832

Kinono
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KINONÓ (@kinonobar)

Και από το Παγκράτι, πηγαίνουμε στο Κουκάκι και στο Kinono, ένα μέρος με oldschool αύρα και mix and match πινελιές -γνωρίσματα που έχουν, ήδη, καταστήσει τον χώρο στέκι για πολλούς Αθηναίους. Αν, μάλιστα, συνδυάσουμε τα παραπάνω χαρακτηριστικά με τον κατάλογο ποτών και κοκτέιλς του μαγαζιού, εμείς προσθέτουμε “…και όχι άδικα”.

Διεύθυνση: Φαλήρου 48, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2114086826

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα new entries του ’22: Σε αυτά τα μαγαζιά φάγαμε, ήπιαμε και τα ξεχωρίσαμε12.09.2018

The Clumsies

Ακόμα ένα must visit στέκι για ποτό μας περιμένει σε μία στοά της οδού Πραξιτέλους. Ημίφως, φωτάκια που κρέμονται από το ταβάνι και η αίσθηση πως ξαφνικά μεταφέρεσαι σε έναν άλλο χωρο-χρόνο, μακριά από τη βαβούρα της μεγαλούπολης είναι μερικά, μόνο, από τα χαρακτηριστικά που μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε τις βραδινές “επισκέψεις” μας στο The Clumsies.

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 30, Αθήνα 10561
Τηλέφωνο: 2103232682

Tiki Bar Athens

Σε μία πιο… χαβανέζικη ατμόσφαιρα, το Tiki Bar μάς υποδέχεται και τη νέα χρονιά με ένα πλήθος κοκτέιλς, για όλα τα γούστα -από κλασσικές προτάσεις, μέχρι παραλλαγές τους, signatures κοκτέιλς και πολλά πολλά ακόμα. Έθνικ χρώματα και μία πληθωρική προσέγγιση μας περιμένουν σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar της Αθήνας, για να μας προσφέρουν λίγες “στιγμές καλοκαιριού” μέσα στον χειμώνα.

Διεύθυνση: Φαλήρου 15, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2109236908

Barrus The Bar
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barrus (@barrusthebar)

Με πιο industrial διάθεση, το Barrus, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, αποτελεί την πρόταση που θα ολοκληρώσει τη σημερινή μας λίστα και θα σας δώσει ακόμα μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή για τη σαββατιάτικη έξοδό σας. Σε ένα σημείο της Αθήνας που το πνεύμα των γιορτών “άγγιξε” για τα καλά, το Barrus μας περιμένει για να κλείσουμε την εορταστική περίοδο και να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε ρυθμούς καθημερινότητας. Το κατάλληλο -θα λέγαμε- σημείο μετάβασης, για να βγούμε από το κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.

Διεύθυνση: Αιόλου 27, Αθήνα 10560
Τηλέφωνο: 2155513004

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕξάρχεια: Πάμε μία βόλτα στα πιο όμορφα εξαρχειώτικα στέκια;12.09.2018

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b