MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Είμαι αγωνιστής – Πολλά τραγούδια μου είναι πολιτικά

Μιλώντας στο «Στούντιο 4», ο Λευτέρης Παπαδόπουλος δήλωσε αγωνιστής, ενώ χαρακτήρισε τα τραγούδια του πολιτικά, ερωτικά και αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα, τη Χαρούλα Αλεξίου και πώς τους ανακάλυψε.

Monopoli Team

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος – μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» – δήλωσε αγωνιστής και χαρακτήρισε τα τραγούδια του πολιτικά, αλλά και ερωτικά, ενώ περιέγραψε πώς ανακάλυψε τον Γιώργο Νταλάρα, ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψε στη Χαρούλα Αλεξίου, αλλά το σχόλιο που φέρεται να έκανε για εκείνον η σπουδαία στιχουργός, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου όταν στα πρώτα βήματα της καριέρας του, τα τραγούδια του είχαν αρχίσει να ακούγονται ευρέως.

«Είμαι αγωνιστής. Πολλά τραγούδια μου είναι πολιτικά, εναντίον της άρχουσας τάξης. Είναι υπέρ του λαού που αγωνίζεται. Και βέβαια είναι και τα τραγούδια του έρωτα, που είναι σημαντικό πράγμα ο έρωτας. Γιατί και ο έρωτας είναι ένας αγώνας. Αν αγαπάς ένα κορίτσι, θέλεις να το φτιάξεις πιο ωραία κι αυτό να ζει πιο ωραία. Αυτό απαιτεί αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος στιχουργός.

Όσον αφορά τον τρόπο γνωριμίας του με τον Γιώργο Νταλάρα, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είπε: «Ο Νταλάρας ήταν ένα παιδί φτωχό, πέρναγε πολύ δύσκολα. Έκανε του κόσμου τις δουλειές για να μπορέσει να έχει ένα πιάτο φαΐ, αλλά είχε και μυαλό και ευαισθησία. Τον άκουσα εγώ που ήταν νέος και έλεγε ένα τραγουδάκι την εποχή του Πάγκαλου και είδα ότι έχει μια φωνή ξεχωριστή».

Ανέφερε δε ότι με τον ίδιο τρόπο γνωρίστηκε και με τη Χαρούλα Αλεξίου, ενώ το πρώτο τραγούδι που της έγραψε ήταν το «Όλου του κόσμου οι Κυριακές λάμπουν στο πρόσωπό σου».

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜανώλης Μητσιάς: Θέλω να γυρίσω σε μια μπουάτ, έτσι όπως ξεκίνησα12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b