MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 6 προτάσεις για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Εκδηλώσεις, παραστάσεις, συναυλίες και χριστουγεννιάτικα bazaar, που θα βρείτε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

Το Jazz Octet της Στρατιωτικής Μουσικής Αθηνών, το Alexandros Affolter Quintet και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην Πλατεία Συντάγματος

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα ξεκινά στις 11.00 με το Jazz Octet της Στρατιωτικής Μουσικής Αθηνών και τα “Blues Christmas” τους, σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε jazz ύφος. Στις 14.00, στη σκηνή ανεβαίνει το Alexandros Affolter Quintet που θα παρουσιάσει ένα show με χριστουγεννιάτικη διάθεση και jazz επιλογές από εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως ο Cole Porter καθώς τραγούδια που έγιναν δημοφιλή από τους Frank Sinatra, Tony Bennett, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Billie Holiday και Louis Armstrong. Η μέρα θα κλείσει μοναδικά με μία συναυλία από τον αγαπημένο Νίκο Πορτοκάλογλου, έναν από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας, ο οποίος στήνει μια μουσική παράσταση βασισμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί». Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι Ευγενείς Αλήτες.
27/12 στις 11.00
Πλατεία Συντάγματος, Σύνταγμα

Στο φως των αστεριών: Μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια στον Πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά

«Στο φως των αστεριών», ένα μουσικό ταξίδι με τη Μαρία Σουλτάτου και τον πιανίστα Σάββα Ρακιντζάκη με γιορτινά και αγαπημένα τραγούδια στις 20.30.
27/12 στις 20.30
Πολυχώρος «Άνα και Μαρία Καλουτα» Δήμου Αθηναίων, Τιμοκρέοντος 6Α , Αγ. Σώστης – Νέος Κόσμος

2ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στον Χώρο 2510

Χριστουγεννιάτικο bazaar, Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

Ο Χώρος 2510 διοργανώνει το 2ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στα Εξάρχεια. Έως και 50 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας την δουλειά τους στο ευρύτερο κοινό. Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar το κοινό θα βρεί Χειροποίητες δημιουργίες, Χειροποίητα Κοσμήματα, Second Hand και Vintage ρούχα, Χριστουγεννιάτικα Γούρια, Κεριά, Αρωματικά χώρου, Scrunchies, Tote Bags, Prints, Stickers, Βιβλία, Πίνακες Ζωγραφικής, κ.α. Προσφέροντας χαρά σε αγαπημένα πρόσωπα και κάνοντας ξεχωριστά δώρα, το κοινό θα στηρίξει παράλληλα νέους δημιουργούς και έναν Συνεργατικό Χώρο Πολιτισμού.
27/12 στις 14.00-22.00
Από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 27 Δεκεμβρίου
Χώρος 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια (Ισόγειο & Πρώτος Όροφος), Κωλέττη 21, Εξάρχεια (Υπόγειο)

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και συναυλίες στο The Ellinikon Experience Park

Το “Ellinikon Experience Park” υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων από τις 9 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου. Κάθε σημείο του Experience Park αποκαλύπτει μια ανεπανάληπτη, Χριστουγεννιάτικη διαδραστική εμπειρία που γίνεται πραγματικότητα, μέσα από την ενέργεια των επισκεπτών. Την εορταστική εμπειρία συμπληρώνουν οι γιορτινές προτάσεις από γνωστές εταιρείες, γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Στο Christmas Hub δίπλα στο σιντριβάνι, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τη δημιουργική τους διάθεση και φτιάχνουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά. (Δωρεάν) Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν συναρπαστικές μουσικές εμπειρίες από το συγκρότημα “The Swingin” Cats Roaming Band και θα μπουν στον ρυθμό των Χριστουγέννων.
27/12 στις 09.00 – 22.00
Από τις 9 Δεκεμβρίου 2022 έψς τις 8 Ιανουαρίου 2023

The Ellinikon Experience Park, Ελληνικό

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
27/12 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤηλεγραφία & Τηλεφωνία. Ιστορίες Επικοινωνίας πριν & μετά την Μικρασιατική Καταστροφή: Νέα ψηφιακή περιοδική έκθεση από το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
27/12 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστουγεννιάτικα πάρκα και όχι μόνο: 10 προτάσεις για οικογενειακές βόλτες στην Αττική βγαλμένες από παραμύθι12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b