MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Καρυοθραύστης: Αποκλειστικά για τις οικογένειες Ουκρανών προσφύγων η μία παράσταση του Kiev City Ballet στο Christmas Theater

Η πολιτιστική εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ θέλοντας να δώσει λίγη χαρά, αυτά τα Χριστούγεννα, στους ανήλικους Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου, προσφέρει τη δυνατότητα σε αυτούς και τις οικογένειες τους να παρακολουθήσουν την παράσταση του «Καρυοθραύστη» από το Kiev City Ballet, στο Christmas Theater.

Η παράσταση του «Καρυοθραύστη» από το διάσημο Kiev City Ballet, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, στο Christmas Theater, είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Ουκρανίας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους λόγω του πολέμου.
Ο Καρυοθραύστης: Χριστούγεννα με το διάσημο Kiev City Ballet στο Christmas Theater
Monopoli Team

Η παράσταση του «Καρυοθραύστη» από το διάσημο Kiev City Ballet, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, στο Christmas Theater, είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Ουκρανίας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους λόγω του πολέμου.

Η ΛΑΒΡΥΣ και η Πρεσβεία της Ουκρανίας συνεργάστηκαν έτσι ώστε να γίνει εφικτή αυτή η προσφορά της Πολιτιστικής εταιρίας ΛΑΒΡΥΣ. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι  στην Ελλάδα βρίσκεται για προγραμματισμένες παραστάσεις το Kiev City Ballet. Στην Ελλάδα φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή πάνω από 20.000 Ουκρανοί με τις οικογένειες τους.

«Τα Χριστούγεννα είναι μέρες γιορτής για όλους και φυσικά και για αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να είναι στο σπίτι τους. Εμείς θέλουμε να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά και στις οικογένειες τους τη χαρά να βρεθούν όλοι μαζί και να χαρούν με το υπέροχο αυτό παραμύθι. Να ξεχάσουν έστω και για λίγο τον πόλεμο και τις φοβερές του συνέπειες και να νοιώσουν ότι μπορεί να υπάρξει και πάλι ελπίδα για εκείνα»  είπε η Γεωργία Ηλιοπούλου Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας ΛΑΒΡΥΣ.

Tο ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων με το διάσημο μπαλέτο του Κιέβου «Kiev City Ballet»

Η Λάβρυς παρουσιάζει ένα από τα σημαντικότερα μπαλέτα  στον κόσμο, το Kiev City Ballet, στο ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων, τον «Καρυοθραύστη». Με τους καταξιωμένους σολίστ Kateryna Floria και Danyil Podhrushko.

Ο Καρυοθραύστης ήρθε για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους με μια φανταστική παράσταση των Μπαλέτων του Κιέβου. Έχει διεθνώς αναγνωριστεί ότι το Kiev City Ballet κατέχει μια από τις σημαντικότερες ερμηνείες του αγαπημένου παραμυθιού και έχει παρουσιαστεί  στις  μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές του πλανήτη με διθυραμβικές κριτικές.

Το μπαλέτο ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία του δύο μόλις μέρες πριν την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και έκτοτε δεν έχει ακόμη επιστρέψει στην χώρα του. Η δήμαρχος του Παρισιού τους προσέφερε φιλοξενία και το γνωστό Θέατρο του Châtelet φιλοξένησε τις παραστάσεις τους και μέχρι σήμερα παραμένουν artists in residence του Θεάτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Καρυοθραύστης: Χριστούγεννα με το διάσημο Kiev City Ballet στο Christmas Theater12.09.2018

Μετά τις παραστάσεις τους στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, η Αθήνα θα τους υποδεχτεί ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 και 26 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b