MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

To πρώτο real-life επιτραπέζιο: Τώρα μπορείς να παίξεις σε μια πραγματική Monopoly

Κάτι ανάμεσα σε escape room και επιτραπέζιο παιχνίδι άνοιξε πρόσφατα στο Λονδίνο.

Monopoli Team

Θυμάσαι την ταινία Jumanji με τον Ρόμπιν Ουίλιαμς; Όταν τα παιδιά βρήκαν ένα παλιό επιτραπέζιο και ξαφνικά τα «ρούφηξε» και τα έβαλε μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού; Kάτι τέτοιο υπόσχεται να κάνει (στο περίπου) η Life-Sized Monopoly που άνοιξε πρόσφατα στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠιες όση μπίρα αντέχεις: Στα beer spa της Πράγας κάνεις βουτιά μέσα σε δεκάδες λίτρα μπίρας12.09.2018

Πρόκειται ουσιαστικά για κάτι ανάμεσα σε escape room, επιτραπέζιο παιχνίδι και ομαδική δοκιμασία. Με άλλα λόγια κάτι απόλυτα διασκεδαστικό, ειδικά για τους λάτρεις της Monopoly. Είναι το πρώτο τέτοιου είδους παιχνίδι στον κόσμο και υπάρχουν πολλά που θα σε κρατήσουν απασχολημένο στην προσπάθειά σου να φτάσεις στη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣύστημα τεχνητής νοημοσύνης έφτιαξε πορτρέτο του Ιησού και είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει12.09.2018

Η εμπειρία είναι εντελώς οικεία στους οπαδούς της Monopoly, χάρη σε ορισμένα κλασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Ολοκληρώνοντας κάθε πρόκληση, μπορείς να ανταμειφθείς με ακίνητα και χρήματα, που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια αυτοκρατορία. Οι παίκτες βιώνουν τη συγκίνηση περνώντας από την αφετηρία, αλλά και την απογοήτευση μπαίνοντας στη φυλακή.

Μάθετε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b