MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ορεινή Αχαΐα: Τα θαύματα της φύσης που πρέπει να δείτε

Ταξιδέψτε στον μαγευτικό ορεινό κόσμο της Αχαΐας αναζητώντας μερικά από τα μικρά θαύματα της ελληνικής φύσης.

Monopoli Team

Η ορεινή Αχαΐα είναι ένας μαγευτικός κόσμος που μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διακοπών μια ανάσα από την Αθήνα. Με αφετηρία τα διάσημα Καλάβρυτα ή άλλα γραφικά χωριά, τα φυσικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε στην ευρύτερη περιοχή είναι πολλά και εμείς φτιάξαμε μια λίστα με αυτά που δεν πρέπει να χάσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCNN: Οι 21 υποτιμημένοι προορισμοί της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και δύο ελληνικοί12.09.2018

Ορεινές διαδρομές, υπέροχα σπήλαια, φαράγγια και λίμνες σάς προσκαλούν για ατελείωτη εξερεύνηση σε αυτή τη γοητευτική πλευρά της Πελοποννήσου. Ακολουθούν πέντε εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε στη μαγευτική φύση της Ορεινής Αχαΐας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLonely Planet: Αυτοί είναι οι 10 καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ευρώπη12.09.2018

Σε απόσταση 17 χλμ. από τα Καλάβρυτα, κοντά στο χωριό Καστριά, θα συναντήσετε το φημισμένο Σπήλαιο των Λιμνών. Εκτός από λαβυρινθώδεις διαδρόμους, μυστηριώδεις στοές και υπέροχους σταλακτίτες, αυτό το σπήλαιο έχει κάτι που το κάνει μοναδικό: οι λίμνες στο εσωτερικό του είναι κάτι ασυνήθιστο και μάλιστα εκτείνονται σε τρεις ορόφους. Δεν είναι τυχαίο που ο γνωστός οδηγός Lonely Planet το συμπεριέλαβε στη λίστα με τα 10 θαύματα της φύσης που πρέπει να δει κανείς στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b