MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο Balenciaga μηνύει την εταιρεία παραγωγής του για 25 εκατ. δολάρια, μετά τις αντιδράσεις του κόσμου

Η μήνυση έρχεται ύστερα από τον αρκετά βαρύ αντίκτυπο που είχαν οι τελευταίες καμπάνιες του οίκου.

Monopoli Team

Ως αποτέλεσμα του ξεσπάσπατος οργής σχετικά με την πρόσφατη γιορτινή καμπάνια του, όπως και την Spring 2023, ο Balenciaga μηνύει την εταιρεία παραγωγής του, North Six Inc. μαζί με τον ατζέντη της Nicholas Des Jardins.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBalenciaga: Η Nicole Kidman πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου12.09.2018

Ο Nicholas Des Jardins σχεδίασε και έστησε όλο το σκηνικό για την ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου με την adidas, στην οποία ένα έγγραφο σχετικά με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για την PROTECT Act (ομοσπονδιακός νόμος που ποινικοποιεί την κατοχή παιδικής πορνογραφίας) φαινόταν καθαρά στις φωτογραφίες! Επίσης στη γιορτινή καμπάνια του πρωταγωνιστούν παιδιά αγκαλιά με αρκουδάκια ντυμένα με σύνολα BDSM. Σύμφωνα με το Fashion Law, ο οίκος μόδας ισχυρίζεται πως οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται σε «ανεξήγητες πράξεις και παραλείψεις» οι οποίες ήταν «κακόβουλες ή εξαιρετικά απερίσκεπτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBalenciaga: Ένα T-shirt βοηθάει στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας12.09.2018

Ο Balenciaga μηνύει λοιπόν την εταιρεία παραγωγής για 25 εκατομμύρια δολάρια ύστερα από τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων προς τις καμπάνιες και τον οίκο γενικότερα από καταναλωτές και brand ambassadors.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b