MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Άμστερνταμ: Τα top αξιοθέατα και οι καλύτερες διευθύνσεις για ένα αξέχαστο ταξίδι

Από τα κανάλια, τα πάρκα και τα μουσεία μέχρι τις μοδάτες γειτονιές, συγκεντρώσαμε σε μια λίστα αξιοθέατα, βόλτες και διευθύνσεις για να περάσετε αξέχαστα στο Άμστερνταμ.

Monopoli Team

Νεανικό, πολυπολιτισμικό, χαλαρό και μποέμ, το Άμστερνταμ δεν είναι τυχαία στις πρώτες θέσεις των καλύτερων ταξιδιωτικών προορισμών στην Ευρώπη. Ξεχωριστή αρχιτεκτονική, σπουδαία μουσεία, θαυμάσια πάρκα, πλούσιες αγορές και έντονη νυχτερινή ζωή, συνδυάζονται μοναδικά γύρω από τα πολυάριθμα κανάλια της ολλανδικής πρωτεύουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 αποδράσεις στην Ευρώπη πέρα από τα συνηθισμένα12.09.2018

Πάντοτε υπάρχει μια καλή αφορμή για μια απόδραση στο Άμστερνταμ. Τα τελευταία χρόνια, η «πόλη της αμαρτίας» μεταμορφώνεται και αλλάζει, προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν νέες γειτονιές και εμπειρίες εκτός τουριστικής πεπατημένης. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα γεμάτη τέχνη, βόλτες, γαστρονομία και shopping, που θα σας κάνει ετοιμάσετε άμεσα βαλίτσα για την πόλη των καναλιών, των λουλουδιών και των ποδηλάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρευνα: Οι top 10 πόλεις στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε αν είστε single12.09.2018

Ιδανική αφετηρία κάθε βόλτας είναι η κεντρική πλατεία Dam. Μπορείτε να περπατήσετε ή να περιηγηθείτε με ποδήλατο σαν ντόπιοι. Φωτογραφίστε τα διάσημα αξιοθέατα της πλατείας, το εντυπωσιακό Βασιλικό Παλάτι, τη γοτθικού ρυθμού εκκλησία Neuwe Kerk και το Εθνικό Μνημείο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr. 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b