MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΕΥΝΑ

Έρευνα: Οι top 10 πόλεις στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε αν είστε single

Μια νέα έρευνα από την ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel αποκαλύπτει τους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για singles. Η έρευνα εστίασε στις εφαρμογές γνωριμιών αλλά και στη νυχτερινή ζωή – Αυτές είναι οι πόλεις που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα.

Βαρκελώνη, Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Υπάρχουν κατάλληλοι προορισμοί για ελεύθερους ταξιδιώτες που αναζητούν σύντροφο; Ναι, απαντά η ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel, η οποία πρόσφατα έκανε μια έρευνα για να ανακαλύψει τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για να ταξιδέψεις αν είσαι single.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς η εκτίναξη του κόστους παραγωγής απειλεί το μέλλον της τεκίλας – Τι δείχνει βρετανική έρευνα12.09.2018

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία συγκέντρωσε δεδομένα μέσω του Tinder και άλλων εφαρμογών γνωριμιών μ(Badoo, Lovoo κ.ά.), αξιολόγησε την κοινωνική και τη νυχτερινή ζωή κάθε πόλης, ενώ βασίστηκε και στις γνώμες των κατοίκων. Έτσι, προέκυψε η λίστα με τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για singles. Αυτές είναι λοιπόν οι 10 πόλεις όπου έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό ή τουλάχιστον να βγείτε ραντεβού το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί αποχωρούν οι εργαζόμενοι από τις δουλειές τους το καλοκαίρι;12.09.2018

Η Βαρκελώνη κατέλαβε την πρώτη θέση ως η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για singles. Η νυχτερινή ζωή της Βαρκελώνης είναι έντονη και προσφέρει τα πάντα, ενώ, όπως αναφέρει η έρευνα, η καταλανική πρωτεύουσα είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες του Tinder.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b