MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Σον Πεν έδωσε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ένα από τα Όσκαρ του

Ο Σον Πεν βρέθηκε, για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια του πολέμου, στην Ουκρανία και έδωσε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ένα από τα Όσκαρ του ως «σύμβολο πίστης» στη νίκη της χώρας απέναντι στη συνεχιζόμενη σύγκρουση με τη Ρωσία.

Monopoli Team

Ο Σον Πεν βρέθηκε ξανά στην Ουκρανία και κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης προέβη σε μια συμβολική κίνηση. «Αυτό είναι για εσένα», είπε στον Ζελένσκι και του έδωσε ένα από τα Όσκαρ του. «Είναι απλά ένα συμβολικό, χαζό πράγμα. Αλλά αν ξέρω ότι είναι εδώ, μαζί σου, τότε θα νιώθω καλύτερα για τις μάχες».

«Είναι τόσο μεγάλη τιμή, αλλά… μέχρι να νικήσουμε», σημείωσε τότε ο Ζελένσκι και ο ηθοποιός του απάντησε: «Όταν νικήσετε, φέρ’το πίσω στο Μαλιμπού. Γιατί θα νιώθω πολύ καλύτερα γνωρίζοντας ότι ένα κομμάτι μου είναι εδώ». 

Έτσι, το αγαλματίδιο, ένα από τα δύο Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου που κέρδισε ο Πεν το 2004 και το 2009 αντίστοιχα, θα παραμείνει στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του πολέμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους αυτής, ο Ζελένσκι απένειμε παράσημο στον ηθοποιό, ευχαριστώντας τον για τη «σημαντική του συμβολή» και υποστήριξη στην όλη προσπάθεια της χώρας απέναντι στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο Πεν τιμήθηκε επίσης και με την τοποθέτηση του ονόματός του σε μια πλάκα στο Walk of the Brave, εκεί όπου αναγνωρίζονται όλοι όσοι στάθηκαν με την Ουκρανία από την πρώτη ημέρα της ρωσικής εισβολής. Το όνομά του θα εμφανίζεται δίπλα στη λίστα πολλών παγκόσμιων ηγετών που βοήθησαν την Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σον Πεν στο Κίεβο: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία12.09.2018

Ο πρόεδρος Ζελένσκι έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Ο  Σον Πεν επισκέφθηκε την Ουκρανία την πρώτη ημέρα της ρωσικής εισβολής για να καταγράψει τα γεγονότα στη χώρα μας και να πει στον κόσμο την αλήθεια για τη ρωσική επιθετικότητα. Τέτοια υποστήριξη για την Ουκρανία και τον λαό της είναι εξαιρετικά πολύτιμη».

Με πληροφορίες από Independent.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b