MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 λάθη που κάνουμε και δεν «στρώνει» σωστά το foundation

Αναλύουμε κάποια συχνά λάθη που επαναλαμβάνουμε όταν βαφόμαστε και δεν φαίνεται ομοιόμορφο το foundation στην επιδερμίδα μας.

Monopoli Team

Θέλει υπομονή, καταλληλες συνθήκες δοκιμής και ώρες ψαξίματος σε κατάστημα ομορφιάς για να βρούμε την κατάλληλη απόχρωση foundation που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Αφού ξεπεράσουμε όμως αυτό το στάδιο, ακολουθούν κάποια λάθη που κάνουν οι πιο πολλές γυναίκες όταν εφαρμόζουν το foundation. Mην ξεχνάτε ότι το foundation, η βάση του μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια στο μακιγιάζ.

  • Η υπερβολική ποσότητα foundation μόνο ένα βαρύ look μπορεί να δημιουργήσει. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει είστε γενναιόδωρες με το foundation. Μικρή ποσότητα, την οποία τη δουλεύετε τοπικά με επιμονή και υπομονή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡοζ σκιά: 5 τρόποι να δοκιμάσετε το πιο fresh makeup trend12.09.2018
  • Όταν αγοράζετε foundation, να το δοκιμάζετε πάντα στο πρόσωπό σας-προτιμότερο στο πηγούνι σας για να δείτε αν δημιουργείτε διαφορά μεταξύ λαιμού και προσώπου. Επίσης να προσέχετε το φωτισμό, γιατί πολλές φορές αν είναι χαμηλός, λανθασμένα θα πιστέψετε ότι το foundation δεν είναι καλό για εσάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕφαρμόστε σωστά το ρουζ για να διαρκεί όλη μέρα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b