MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Τζουμέρκα: 5 μαγευτικά χωριά για να πάρετε τα βουνά

Ταξιδεύουμε στον ορεινό παράδεισο των Τζουμέρκων και κάνουμε στάσεις σε πέντε όμορφα χωριά που γοητεύουν τους λάτρεις του παραδοσιακού και του αυθεντικού.

Πηγή: shutterstock
Monopoli Team

Τα Τζουμέρκα ή Αθαμανικά όρη, περιτριγυρισμένα από τους ποταμούς Άραχθο, Ασπροπόταμο (Αχελώο) και τους αμέτρητους παραποτάμους τους, ξεχωρίζουν για την άγρια ομορφιά των τοπίων τους και τα γραφικά, πετρόχτιστα χωριά τους. Κάθε διαδρομή σε αυτόν τον ορεινό παράδεισο της Ηπείρου είναι ένα ταξίδι στη φύση και την παράδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαχλωρού Αχαΐας: Ένα υπέροχο χωριό μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού12.09.2018

Ποτάμια, φαράγγια, καταρράκτες, σπήλαια, μοναστήρια κρυμμένα στους βράχους και παραδοσιακά χωριά, που μοιράζονται ανάμεσα στους νομούς Ιωαννίνων και Άρτας, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που συνεπαίρνει τους εραστές των βουνών και της ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγιος Λαυρέντιος: Το γαλήνιο χωριό του Πηλίου που αξίζει να ανακαλύψετε12.09.2018

Χτισμένο σε μία πλαγιά του όρους Λάκμος, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και σε απόσταση 52 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Ιωαννίνων, το Συρράκο είναι ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ηπείρου. Ανακηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός, με πέτρινα σπίτια με πλάκες σχιστόλιθου στις σκεπές, καλοφτιαγμένα πλακόστρωτα καλντερίμια και πολλές σκαλιστές βρύσες με τρεχούμενο νερό.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b