MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Unforgiven: Προς πώληση το ράντσο του Κλιντ Ίστγουντ στο οσκαρικό γουέστερν

Το ακίνητο όπου έμειναν ο Ίστγουντ και οι συμπρωταγωνιστές του βγαίνει προς πώληση, μαζί με τη φανταστική πόλη της ταινίας Big Whisky.

Monopoli Team

Ενώ η ταινία του Κλιντ Ίστγουντ, «Οι Ασυγχώρητοι» του 1992, που βραβεύτηκε με Όσκαρ, υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση, στην πραγματικότητα γυρίστηκε στην Αλμπέρτα του Καναδά. Τώρα, το ακίνητο όπου έμειναν ο Ίστγουντ και οι συμπρωταγωνιστές του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων βγαίνει προς πώληση, μαζί με τη φανταστική πόλη της ταινίας, με το όνομα Big Whisky.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑByrdview: Πωλητήριο στη βίλα του Φρανκ Σινάτρα που φιλοξένησε τη Μέριλιν και τα πάρτι του Rat Pack12.09.2018

Χτισμένο σε 480 στρέμματα και σκαρφαλωμένο στους πρόποδες των Βραχωδών Ορέων, το ράντσο στο Fisher Creek είναι ό,τι πιο κοντινό μπορεί να υπάρχει στο θρυλικό Φαρ Ουέστ και για 18,1 εκατ. δολάρια, μπορεί κάποιος να ζήσει σαν αυθεντικός καουμπόι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLil Wayne: Ο ράπερ πουλάει την επική παραθαλάσσια βίλα του στο Miami Beach για 30 εκατ. δολάρια12.09.2018

Η τεράστια ιδιοκτησία έχει πολλά να προσφέρει: από μια λίμνη 11 στρεμμάτων έως έξι διώροφες καμπίνες επισκεπτών, μια αρένα ιππασίας πλήρους μεγέθους, καθώς και ένα ιστιοπλοϊκό.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b