MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Byrdview: Πωλητήριο στη βίλα του Φρανκ Σινάτρα που φιλοξένησε τη Μέριλιν και τα πάρτι του Rat Pack

Το «Byrdview» όπως είναι το παρατσούκλι του, βρίσκεται σε έναν βράχο στο Chatsworth της Καλιφόρνια.

Monopoli Team

Δεν είναι λίγα τα ακίνητα στο Λος Άντζελες που έχουν συνδέσει την ιστορία τους με κάποιον σταρ της μουσικής ή του κινηματογράφου, ωστόσο αυτό το συγκρότημα στην κορυφή του λόφου είναι ποτισμένο με την αύρα του παλιού Χόλιγουντ. Στη δεκαετία του ’50, ιδιοκτήτης και αυτής της μεταμοντέρνας – τότε – βίλας ήταν ο Φρανκ Σινάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Φρανκ Σινάτρα στον κινηματογράφο: Οι ερμηνείες που άφησαν εποχή12.09.2018

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα του κτήματος. Το «Byrdview» όπως είναι το παρατσούκλι του, βρίσκεται σε έναν βράχο στο Chatsworth της Καλιφόρνια. Χτίστηκε αρχικά το 1951 από τον William Pereira και είναι η μία από τις μόνο τέσσερις κατοικίες που δημιούργησε ο αρχιτέκτονας.

Εκτός από το ότι αποτελούσε το σπίτι του Φράνκι, το εμβληματικό κτίριο φιλοξένησε τη Μέριλιν Μονρό, εμφανίστηκε στη σειρά Mad Men (μεταξύ άλλων τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών) και ήταν εκεί όπου η Τζούντι Γκάρλαντ ανανέωσε περίφημα τους γαμήλιους όρκους της. Τώρα, η θρυλική κατοικία επιστρέφει στην αγορά για 12,75 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Empress: Το παλάτι της αυτοκράτειρας Σίσσυ μπαίνει στην Airbnb κι εμείς το ζούμε ως royals για μία ημέρα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b